MEDYA DERNEĞİ, CLAUDIA TRIMDE’Yİ KONUK EDİYOR

Bugüne kadar USA Today, Al Jazeera, New York Times gibi önemli yayın kuruluşlarından temsilcileri ağırlayan Medya Derneği’nin bu seferki konuğu lüks tüketim pazarına yönelik yayıncılık yapan İspanyol ‘Le City Deluxe Group’ CEO’su Claudia Trimde.

Google Haberlere Abone ol
MEDYA DERNEĞİ, CLAUDIA TRIMDE’Yİ KONUK EDİYOR

Bahçeşehir Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan konferans 13 Eylül Salı günü saat 11:00’de üniversitenin Beşiktaş kampüsünde gerçekleştirilecek. Lüks tüketim ürünlerinin markalandırılması ve lüks pazara özel yayıncılığın konuşulacağı konferansa Türk medya sektörünün önde gelen isimleri de dinleyici olarak katılacak. Konferansın sosyal medya sponsorluğunu ise Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Dekatlon Buzz üstleniyor.


Lüks tüketim yayıncılığında uzman bir isim olan Trimde’in sahibi olduğu Le City Deluxe Group’a ait BARCELONA deluxe ve MADRID deluxe dergileri 2009 yılında İspanya'nın önemli ödüllerinden ‘Accesit award for Best Publication of the Year’ ödülüne layık görüldü. Londra, Milan, Paris, Moskova ve Miami gibi dünyanın önemli şehirleri için özel versiyonları bulunan dergi, şimdi de İSTANBUL deluxe adıyla Türkiye’de.

İSTANBUL deluxe CEO’su Ahmet Bülbül, derginin kısa zamanda örnek alınacak bir yayıncılığa imza atacağını belirterek, reklamverenler için portal, iPad, iPhone ve Android uygulamalarıyla birçok farklı mecrayı aynı anda uluslararası platforma taşıdıklarını ve bu sebeple büyük ilgiyle karşılandıklarını belirtiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin