Masum Değiliz ve İnsanlık Suçu'nun yıldızları arasında iddialı mesajlaşma!

Ekran rekabeti, sosyal medyada başladı.

Google Haberlere Abone ol
Masum Değiliz ve İnsanlık Suçu'nun yıldızları arasında iddialı mesajlaşma!

31 Mart Cumartesi akşamı ekran maceralarına başlayacak olan Kanal D'nin İnsanlık Suçu ve atv'nin Masum Değiliz dizilerinin rekabeti, sosyal medyada başladı.



atv'de yayınlanacak olan Masum Değiliz dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu ile aynı gün ekran macerasına başlayacak olan Kanal D'nin iddialı dizisi İnsanlık Suçu'nun başrol oyuncusu Kaan Yıldırım arasından iddialı mesajlaşmalar yaşandı.



Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından yaptığı Kaan Yıldırım'ın yer aldığı eski bir fotoğrafa, "farklı renklerin dostça mücadelesi... kader ortağım, americano öğrencim, iş arkadaşım, aile dostum @kaannyildirimm ile 31 Mart itibariyle kozlarımızı reyting tablosunda paylaşıcaz. ben ortalık karışmadan buraya bunu bırakayım:) Allah herkesin çarşısına göre pazar versin" notunu düştü.



Masum Değiliz ve İnsanlık Suçu'nun yıldızları arasında iddialı mesajlaşma!



Kaan Yıldırım da yakın arkadaşına, "Hakkımızda hayırlısı olsun" diyerek cevap verdi. Kaygılaroğlu ise Yıldırım'ın mesajına "İş başka aşk başka ezer geçerim, Telefonda böyle demiyorsun, etraf kalabalık diye mi bu kibar hallerin" yanıtı verince, Yıldırım da "Pazar günü konuşalım" dedi.



İki ünlü oyuncu, son olarak Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde birlikte rol almışlardı.



İki ünlü oyuncunun keyifli sohbeti şöyle devam etti:



Masum Değiliz ve İnsanlık Suçu'nun yıldızları arasında iddialı mesajlaşma! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin