Masum Değiliz dizisinin çifte kumruları

Damla Sönmez ve eşi Ushan Çakır aynı dizide...

Google Haberlere Abone ol
Masum Değiliz dizisinin çifte kumruları

Koliba Film’in merakla beklenen dizisi Masum Değiliz, bu haftasonu (31 Mart Cumartesi) saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor.



Güçlü oyuncu kadrosu ve temposu yüksek senaryosuyla dikkat çekecek dizinin başrol oyuncuları Damla Sönmez ve Ushan Çakır ikilisi ise izleyicilerin ilgi odağı olacak. Şu anda bir tiyatro projesinde birlikte rol alan oyuncu çift, Masum Değiliz’de Selin ve Volkan karakterlerini canlandırıyor.



Masum Değiliz dizisinin çifte kumruları



Geçtiğimiz yıl nişanlanan ve evlilik hazırlıkları yapan Damla Sönmez ve Ushan Çakır, “Masum Değiliz’de birlikte oynamaktan dolayı çok mutluyuz. Dizimiz bu haftasonu başlıyor. Heyecanla bekliyoruz. Şu an beraber rol aldığımız bir tiyatro oyunumuz var. Bir yandan dizi çekimleri ve tiyatro yoğun bir şekilde devam ederken bir yandan da evliliğe hazırlanıyoruz.” diyorlar.



Masum Değiliz dizisinin çifte kumruları - Resim : 2



Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.



Masum Değiliz’in, atv’nin, 2018’e damgasını vuracak en iddialı yapımlarından biri olacağı belirtiliyor. Masum Değiliz, 31 Mart Cumartesi saat 20.00’de atv ekranlarında.



Masum Değiliz dizisinin çifte kumruları - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin