MasterChef Türkiye'de gerginlik... Jüri, Murat'ı kovdu!

Dün akşam yayınlanan MasterChef yeni bölümünde Murat, çok büyük bir şok yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de gerginlik... Jüri, Murat'ı kovdu!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümü heyecan doluydu. Eleme sisteminin değiştiğinin duyurulduğu MasterChef'te Murat'ın yarışmadan kovulması damga vurdu.



Eleme adayları belli oldu



MasterChef dün akşam ekranlara bölümünde Kerem dokunulmazlığı kazandı. Öte yandan Kerem ve Tuğçe arasındaki sert tartışmalar akşama damgasını vurdu. Neticede yapılan oylamada Tuğçe ve Hakan 4 oyla eleme adayları oldu. Takım kaptanı olarak Kerem'in kararıyla Tuğçe eleme potasına gönderildi.



MasterChef'te eleme sistemi değişti



Bundan sonra stüdyodaki takım oyunlarında 1 kişi eleme potasına girecek, dışarıda yapılan oyunlarda ise 2 kişi eleme potasına girecek. Eleme bu 3 aday arasında yapılacak. Bu haftadan sonra ilk kazanan kaptan seçtiği zaman iki kişiyi seçme hakkı kazanacak. Şefler yarışmacıları kendilerinin sözlerini dinlemeleri konusunda uyardı.



Murat bir kez daha kovuldu!



MasterChef Türkiye'de dün akşam gerilim dolu dakikalar yaşandı. Murat'ın tansiyonu yükselttiği dakikalarda jüri Murat'ı "dışarı çık" diyerek kovmak zorunda kaldı.



MasterChef Türkiye'ye yine TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programından transfer olan yarılmacılardan Murat, daha önce de stüdyodan gönderilmişti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin