Martıların Efendisi filminin kamera arkası belgeseli yayınlandı

22 Aralık’ta vizyona giren filmin çekim öncesi ve çekim sürecini anlatan kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Martıların Efendisi filminin kamera arkası belgeseli yayınlandı

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, Martıların Efendisi filminin kamera arkası belgeseli yayınlandı.



Başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un yer aldığı, Sarp Akkaya, Aras Bulut İynemli, Mehmet Esen ve Ezel Akay’ın konuk olduğu, müziklerini ise Toygar Işıklı’nın üstlendiği, 22 Aralık’ta vizyona giren filmin çekim öncesi ve çekim sürecini anlatan kamera arkası görüntüleri yayınlandı.



Yönetmen, senarist ve oyuncularının filmle ilgili röportajlarının yer aldığı kamera arkası belgeselde, Tuzla’daki film setinde geçen süreçten görüntülere de yer verildi. Oyuncuların hazırlık süreçlerinin yanı sıra adeta filmin konuk oyuncuları olan martıların da sete nasıl geldiği detayı da belgeselde yer aldı.



Mehmet Ada Öztekin’in, “Senaryoyu okur okumaz, bu filmi çekmek istedim” dediği Martıların Efendisi filminin başrolünde yer alan Mehmet Günsür ise, “Hikayeyi duyduğum andan itibaren çok heyecanlandım. Çok dişli bir karakterdi. Bu filmde benim için kolay bir sahne yoktu karakterin detayları çok önemliydi, hep yüksek konsantrasyonda çalışmak gerekti” yorumunda bulundu.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin