Marion Cotillard sessizliğini bozdu: 'Hamileyim!'

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ayrılma sebebi olduğu iddia edilen Marion Cotillard konu hakkında ilk kez konuştu

Google Haberlere Abone ol
Marion Cotillard sessizliğini bozdu: 'Hamileyim!'

Angelina Jolie ve Brad Pitt arasına giren 'ikinci kadın' olduğu iddia edilen ve 12 yıllık evliliğin bitmesine neden olmakla suçlanan Fransız oyuncu Marion Cotillard konu hakkında ilk kez açıklama yaptı. Cotillard, ikinci çocuğuna hamile olduğunu doğruladı.



Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Fransız oyuncu, hem hamileliği hem de Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanmasında ‘ikinci kadın’ olarak rolü olduğu iddialarına yanıt vedi.



Brad Pitt ile birlikte Allied adlı filmde kamera karşısına geçen 40 yaşındaki güzel oyuncu Cotillard, ünlü aktör ile ilişki yaşadığını yalanladı. Sekiz yıldır meslektaşı Guillaume Canet ile birlikte olan Cotillard, Brangelina çiftine yaşadıkları bu karmaşık dönemde huzuru bulmalarını dilediğini söyledi.  Marion Cotillard Instagram sayfasında paylaştığı mesajda sevgilisi Canet'den ikinci bebeğine hamile olduğunu da açıkladı. Cotillard mesajında, aslında bu tür iddiaları ciddiye almadığını ve yorum yapmadığını belirterek "Ama bu karmaşık ve sevdiğim insanları etkileyen bir durum. Bu yüzden bir şeyler söylemem gerek" dedi. 



Cotillard, hakkında ortaya atılan hamilelik iddialarını doğrulayarak bebeğinin babasının sekiz yıldır aşk yaşadığı Canet olduğunu belirterek şunları yazdı: "Yıllar önce hayatımın erkeğiyle tanıştım. Hem oğlumuzun hem de doğmamış çocuğumuzun babası da o. O benim hayatımın aşkı, en iyi arkadaşım ve ihtiyaç duyduğum tek insan." 



Marion Cotillard; Brad Pitt ile Angelina Jolie çiftine derin bir saygı duyduğunu belirterek bu zorlu süreçte huzur diledi. 



Marion Cotillard sessizliğini bozdu: 'Hamileyim!'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin