Mantık kitabında Mahmut Tuncer hangi sözüyle yer aldı?

Eğitim kitabından Mahmut Tuncer çıktı, yayınevi açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Mantık kitabında Mahmut Tuncer hangi sözüyle yer aldı?

Günay Yayınları'ndan çıkan ve mantık sorularını içeren bir kitapta, şarkıcı Mahmut Tuncer'in sözlerine yer verilen bölüm sosyal medyada tepki topladı. Günay Yayınları konuya ilişkin açıklama yaptı.



Çocuklara okutulan ve mantık sorularını içeren bir eğitim kitabında, türkücü Mahmut Tuncer'in "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" şeklindeki sözlerine yer verilmesi sosyal medyada tepki çekti.



Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinden hukukçu Prof. Dr. Bahadır Erdem'in "Çocukların eğitim kitabında boyle saçma sapan şey olmaz gerçek değildir zaytungtur dedim ama maalesef gercekmiş" ifadeleriyle paylaştığı tweet, kısa sürede çok sayıda Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.



Tepki çeken kitabın Günay Yayınları tarafından basıldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin Cumhuriyet'e açıklama yapan Günay Yayınları, kitabın Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olmadığını öne sürdü.



Açıklamada, "Esprili olduğu için böyle bir görsel kullandık. Baskısı kaldırıldı. Yeni baskıda kullanmadık" ifadelerine yer verildi.



Mantık kitabında Mahmut Tuncer hangi sözüyle yer aldı?


Etiketler mahmut tuncer halay
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin