Manolya Onur son yolculuğuna uğurlandı!

Hayatını kaybeden eski Türkiye Güzeli Manolya Onur, Bebek Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Manolya Onur son yolculuğuna uğurlandı!

Akciğer embolisi tanısı olan ve geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanan eski Türkiye güzeli Manolya Onur’un önceki akşam tedavi gördüğü hastane beyin ölümü gerçekleşmişti.



Onur’un son halife Abdulmecid’in torunu Haydarbad Nizami Mukarram Bereket Jah’dan olma kızı Prenses Nilüfer Jah, annesinin öldüğünü sosyal medyadan duyurmuştu. Manken Onur için bugün, Beşiktaş Bebek Camii’nde öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı.



Çok iyi bir insandı



Cenaze namazı öncesi duygularını aktaran Oya Başar gözyaşlarıyla uğurladığı arkadaşı için, "Mekanı cennet olsun. Çok zamansız gitti, bizi çok üzdü. En son 1 ay önce görüştük. Çok iyi bir insandı. Çok şeker bir insandı” dedi.



Sevgiliye duygusal veda



Cenazeye katılan Can Bozok ise duygusal anlar yaşadı. Onur’un kızı ile yakından ilgilenen Bozok, teselli ve başsağlığında bulundu. Duygularını aktaran Bozok, "Dünya çok iyi bir ruhunu kaybetti. Çok üzgünüz. Ben hayat arkadaşımı, dostumu, sırdaşımı kaybettim. Nilüfer’in de her şeyiydi. Hayatımızın o kadar içindeydi ki çok üzgünüz. Tarifi yok bu duyguların. Güçlü olmamızı isterdi" diye     


Etiketler Manolya onur cenaze
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin