Mahsun Kırmızıgül isyan etti: Allah belanızı versin

Kırmızıgül, Suriye ve Mısır'dan ardı ardına gelen katliam haberlerine isyan etti

Google Haberlere Abone ol
Mahsun Kırmızıgül isyan etti: Allah belanızı versin

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızgül , Mısır ve Suriye 'de yaşanan olaylarda insanların öldürülmesine tepki göstererek, "Dünyadaki bütün silah üreticilerinin Allah belasını versin" dedi. 



Kırmızıgül, Suriye'de Beşar Esad tarafından sarin gazıyla binlerce çocuğun öldürülmesi ve Mısır'da darbecilerin, darbe karşıtlarını öldürmesine Twitter hesabından tepki gösterdi. Kırmızıgül sosyal medyadan savaşa ve kana lanet okuyarak şöyle devam etti



"İKİ YÜZLÜLÜK ÇOK NET ORTADA" 



"Kimyasal saldırı, Cenevre Antlaşması'na göre büyük suçtur. Esad ilk kez net olarak katil ve diktatör olduğunu gösterdi. 1988'de Saddam bütün dünyanın desteğini alarak, batıdan satın aldığı kimyasal silahlarla masum insanları öldürdü. Dünya sus pus olmuştu. Şu an Amerika , Batı ve Araplar suskun. Böyle bir katliam ve caniliğin karşısında bu ikiyüzlülük çok net ortada. 



'KURSAĞINIZDAN GEÇENLER HARAM OLSUN' 



Kimyasal silahlar İsviçre, Belçika, Hollanda, Almanya ve Amerika'da üretiliyor. Bu uygar ülkeler Saddam'a en çok kimyasal satan ülkelerdi. İnsanlar çok uzakta olan biteni duymayabilirler. Ama Mısır ve Suriye'nin komşusu olan Müslümanların bu vahşeti görmemesi utanç vericidir.Dünyadaki bütün silah üreticilerinin Allah belasını versin. Bunların kursağından geçen her nimet haram olsun."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin