Magazin Konseyi'nin ardından Hürriyet Moda Konseyi kuruldu!

Hürriyet Moda Konseyi'nin ilk yazısı yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol
Magazin Konseyi'nin ardından Hürriyet Moda Konseyi kuruldu!

Kelebek yazarları Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Magazin Konseyi'nin ardından, Hürriyet Moda Konseyi de kuruldu. Başak Dizer Tatlıtuğ, Ceylan Atınç ve Aslı Barış’tan oluşan Moda Konseyi'nin ilk yazısı yayımlandı.



Hangi diziler stil anlamında başarılı, hangileri sınıfta kaldı? Lady Gaga’nın baba yadigârı takımından, Hadise’nin yeni tarzına gündemde neler var? Başak Dizer Tatlıtuğ, Ceylan Atınç ve Aslı Barış’tan oluşan Moda Konseyi araştırdı.



Not defteri: Hadise’nin yeni imajı olmuş mu?



Aslı Barış: Hadise, yenilenen imajıyla günaşırı manşetlerde... Siz nasıl buldunuz?



Başak Dizer Tatlıtuğ: Ben çok beğendim. Artık stil danışmanlığını işinin ehli olan Melis Ağazat’ın yapmasının etkilerini görüyoruz. Pantolon-ceket zaten bu sezonun en öne çıkan trendlerden. Maskulen stil, feminen kadınlara çok yakışıyor bence.



Aslı Barış: Bence de iyi olmuş. Çok başarılı bir pop yıldızı ama nedense tarzında hep bir assolist edası vardı. Abartı makyajı, hareketli fönü... Çok güzel bir kadın ama yaşından büyük görünüyordu.



Ceylan Atınç: Hadise’nin ‘O Ses Türkiye’deki kıyafetleri hakkında yıllar önce bir tweet atmıştım ve epey fan taarruzuna maruz kalmıştım.



Demek istediğim şuydu aslında; kadın çok güzel, ama programın yüzde 99’u boyunca oturuyor. Yüzüne gelen ışık dimdik, dolayısıyla bu kadını boğazına kadar kontrast renklerle kapatırsanız, üst tarafını desene ve kalın kumaşa boğarsanız iyi görünme ihtimali kalmaz.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Magazin Konseyi'nin ardından Hürriyet Moda Konseyi kuruldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin