Magazin Gazetecileri Derneği'nde yeni bir dönem başladı!

Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) yeni yönetimi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Magazin Gazetecileri Derneği'nde yeni bir dönem başladı!

Magazin Gazetecileri Derneği 11. Dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu gerçekleştirilen 11. Olağan Genel Kurulun ardından belirlendi. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen ve üç listenin yarıştığı Genel Kurul'da daha sonra iki listenin birleşmesiyle yarış Muharrem Acartürk ve Sinan Tosun listeleri arasında geçti. Genel Kurulun sonuçlanmasıyla çoğunluk üyenin oyunu alan Sinan Tosun listesi seçimden galip ayrıldı.



Seçim sonrası yazılı bir açıklama yapan MGD Yönetim Kurulu, seçimin ardından ortaya çıkan sonucun, dernekte uzun vadeli istikrarın korunması adına gösterilen hassasiyetin bir göstergesi olarak algılanmalıdır diyerek, “Üye iradesinin sandığa yansımasıyla derneğimizde yeni bir dönem başlamıştır. Seçim döneminin sona ermesiyle birlikte, yeniden geleceğe ve öncelikle yapısal reformlara odaklanıyoruz. Öncelikle mesleki sorunlara ağırlık vererek, meslek içi sıkıntıların çözümüne yönelik çalışmaların ağırlığını artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Bunun için de artık hepimiz günlük çalkantılardan sıyrılıp işine odaklanacaktır” açıklamasında bulunuldu.



Yönetim Kurulu açıklamasında ayrıca, “Türkiye’nin önde gelen meslek Derneklerinin arasında yer alan MGD’nin yeni yönetimi, güçlü kadrosuyla, hem oy veren hem oy vermeyen bütün üyelerine daha şeffaf, daha dinamik, daha saygın bir hizmet anlayışıyla yoluna devam edecektir. Unutmayalım ki, bu dernek sadece seçilenlerin değil, 600 ü aşkın magazin gazetecisinin derneğidir. Sorumluluğumuzun ve üstlendiğimiz yükümlülüğün farkındayız, bu farkı önümüzdeki süreç içerisinde bütün üyelerimizin hissedeceği bir yönetim anlayışı ile çalışarak, üreterek ve paylaşarak göstereceğiz” denildi.



İşte, MGD’nin yeni yönetim kurulu:



Başkan:Sinan TOSUN



Yönetim Kurulu (ASİL)



1-Okan A. SARIKAYA

2-Reşat BALCIOĞLU

3-Gökhan KİMSESİZCAN

4-İlknur TAŞ

5-Yusuf İZEL

6-Barış KOCAOĞLU

7-Bülent İPEK

8-Bora ENGİN



Yönetim Kurulu (YEDEK)



1-Tarhan ABDULLAHOĞLU

2-Mehmet Çalışkan

3-Önder SARIAHMETOĞLU

4-Hakan UÇ

5-Ufuk ÖZCAN

6-Mesut YILMAZ

7-Yasin ŞİŞMAN

8-Dinçer KARACALAR



Denetim Kurulu (Asil)



1-Murat BAŞARAN

2-Cem GÜLAÇ

3-Evren ABDULLAHOĞLU



Denetim Kurulu (Yedek)



1-Deniz BAYAR

2-Çetin Öner ÖNGÜN

3-Orkun BULUT



Onur Kurulu (Asil)



1-Ali EYÜBOĞLU

2-Doğan ŞENTÜRK

3-Ramiz DAĞLI

4-Ali GÜRDİL

5-Adnan TAMİRAK



Onur Kurulu (Yedek)



1-Kenan ÇINAR

2-Hüseyin BAŞUSTA

3-Remzi ALİŞAN

4-Orhan Zeki AK

5-Osman DEMİRBAĞ



Magazin Gazetecileri Derneği'nde yeni bir dönem başladı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin