Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri açıklandı! Zirvede kim var?

Temmuz ayının en çok konuşulan isimleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri açıklandı! Zirvede kim var?

Magazin dünyasının Temmuz ayında en çok konuşulan isimleri açıklandı.



Tarkan zirveyi sevdi



Geçtiğimiz ay magazin sayfalarında hakkında en çok haber çıkan ünlü isimler belli oldu. Medya Takip Ajansı Interpress’in hazırlamış olduğu listeye göre yazın başlamasıyla birlikte sanatçıların özellikle konser haberlerinin öne çıktığı görülürken, Tarkan yeni albümü, verdiği konserler ve şarkılarıyla zirvedeki yerini korudu. Türkiye'nin Megastarı Tarkan geçen ay daha çok verdiği konserlerle magazin sayfalarında oldukça sık yer alırken, ünlü şarkıcı hakkında yazılı basında 629 haber çıktığı tespit edildi.



Demet Akalın ve Murat Boz ilk üçte



Listenin ikinci sırasında verdiği konserler ve özellikle sosyal medya paylaşımları ile oldukça gündemde olan güzel şarkıcı Demet Akalın yer alırken, pop müziğin sevilen sanatçısı ile ilgili geçen ay yazılı medyada 580 haber yer aldığı görüldü. Üçüncü sırada bulunan ünlü şarkıcı Murat Boz’da verdiği konserlerin yanı sıra özel yaşamı ve en son İstanbul’da yaşanan doğal afet sırasında yağan dolunun arabasının camını kırması haberleri ile gündemdeydi. Yakışıklı popçu hakkında geçtiğimiz ay yazılı basına 416 haber yansıdığı belirlendi.



Mustafa Ceceli, İrem Derici, Sıla ve Hadise gündemin üst sıralarında



Geçen ay eşinden ayrılmasının ardından sevgilisi ile dünya evine giren ünlü müzisyen Mustafa Ceceli medyada en çok konuşulan ünlü isimler arasında dördüncü sırada yer alırken, konserleri devam eden başarılı müzisyen ile ilgili yazılı basında geçtiğimiz ay 372 haber yer aldığı saptandı. Listenin beşinci sırasında sevgilisi ile barışmasının yanı sıra sunduğu televizyon programı ile de gündem olan İrem Derici bulunurken, şarkıcı hakkında yazılı basında 356 haber çıktığı belirlendi. İstanbul’da vermiş olduğu konserlere gösterilen yoğun ilgi ve sevgilisi Ahmet Kural ile elele görüntülenmesi haberleri magazin sayfalarında sıkça yer alan Sıla’nın, geçen ay yazılı basında 336 haberle gündeme geldiği tespit edildi. Bir dergiye yapmış olduğu açıklamaların yanı sıra sahne aldığı konserlerle de gündemde olan şarkıcı Hadise listede yedinci sırada yer alırken, güzel popçu ile ilgili yazılı basına 311 haber yansıdığı görüldü.



Cem Yılmaz, Sezen Aksu, Fahriye Evcen ve Hande Yener



Magazin dünyasının ünlü isimleri ile ilgili geçen ay yazılı basında çıkan haberleri tarayarak hazırlanan listenin sekizinci basamağında çekimleri tamamlanan yeni filminin yanı sıra sosyal medya hesaplarını kapatması ile de çok konuşulan Cem Yılmaz yer alırken, ünlü komedyen hakkında geçen ay yazılı basında 288 haber çıktığı belirlendi. Geçen ay içerisinde yeni yaşını kutlayan pop müziğin Minik Serçe’si Sezen Aksu’da hakkında yazılı basında çıkan 280 haberle gündemde öne çıkan bir diğer isim oldu. Ay başında kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen hakkında yazılı basına son bir ayda 265 haber yansırken, daha önce çalıştığı mağazada çektiği son klibinin yanı sıra verdiği konserler ve yapmış olduğu açıklamalarla da adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener ile ilgili de yazılı basına 259 haber yansıdığı tespit edildi.



Aramızdan ayrılan ustalar…



Pop müziğin sevilen seslerinden olan usta sanatçı Harun Kolçak geçtiğimiz ay içerisinde hayata gözlerini yumarken, Türk Sineması da iki büyük karakter oyuncusundan gelen acı haberlerle sarsıldı. Önce Hakan Balamir ardından da Fikret Hakan yakalandıkları hastalıklara yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Geride kalanlara bir çok şarkı ve film bırakan usta oyuncuların ölümleri geçen ay magazin gündeminin öne çıkan üzücü olayları olarak sayfalarda yer aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin