Loving Vincent filminin galası yapıldı!

Kadrosunda önemli Hollywood sanatçılarının yer aldığı filmin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Loving Vincent filminin galası yapıldı!

Yönetmenliğini Polonyalı ressam ve yönetmen Dorota Kobiela ile 2006 yapımı Oscar Ödüllü animasyon Peter And The Wolf’un yapımcısı Hugh Welchman ikilisinin üstlendiği; oyuncu kadrosunda Robert Gulaczyk, Douglas Booth, Jerome Flynn, Saoirse Ronan gibi önemli Hollywood sanatçılarının yer aldığı filmin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi.



Vincent Van Gogh’un hayat hikayesinden esinlenilerek esrarengiz ölümünü ve Van Gogh’un hiç bilmediğimiz yaşamını anlatan filmin çekimleri 10 yılda tamamlandı. Dünyanın dört bir yanından 125 ressam ile çalışılan filmde, ressamlar 65.000 kareyi tek tek çizerek tüm filmin yağlı boya tablolarından oluşmasını sağladı. Altın Küre, Critics Choice, SAG Ödüllerine En İyi Animasyon dalında aday olan başyapıt, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Avrupa Film Ödülleri’nde En İyi Animasyon Ödülü’nü kucakladı.



ÜNLÜ İSİMLER GALAYA RENK KATTI



29 Aralık Cuma günü vizyona girecek filmin galasının ev sahipliğini Oflaz Medya Grubu başkanı Fatih Oflaz üstlendi. Bu güzel geceye katılanlar arasında; ünlü ressam Mehmet Güleryüz, ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya ve eşi, Gül & Murat Saygı çifti, Ekin Koç, Şahnaz Çakıralp, Yelda Güral, Deniz Doğaner ve Zuhal Pirinççioğlu gibi isimler vardı. Satış rekorları kıran gençlik kitabı 4N1K 'nın beyazperde uyarlamasının sevilen oyuncuları Berke Bük Cemrehan Karakaş ve Sina Özer’de galaya katılan isimler arasındaydı. Aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen sinema eleştirmenlerinden; Atilla Dorsay, Kerem Akça, Burak Göral, Tuğçe Madiyanti gibi isimler de bu özel filmi yakından takip ettiler. 



"VAN GOGH’U HİÇ TANIMIYORMUŞUZ!"



Konuklar; “meğerse biz Van Gogh’a dair hiçbir şey bilmiyormuşuz, hayatına bambaşka bir açıdan tanık olduk, bu deneyimi herkes yaşamalı” şeklinde yorumlar yaptı. Filmin sonunda gala’ya davetli kadın, erkek tüm konuklardan gelen ortak yorum ise ; “Bu şahaser sinemada izlenmeye değer!” oldu.


Etiketler gala
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin