'Lösemili Yağmur'un hediyesi Demet Akalın'dan'

Ali Eyüboğlu'nun dün köşesinden paylaştığı çağrıya şarkıcı Demet Akalın kayıtsız kalmadı.

Google Haberlere Abone ol
'Lösemili Yağmur'un hediyesi Demet Akalın'dan'

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, lösemi hastası olan Yağmur'un istediği pembe evi dünkü köşesinden duyurmuştu...



Eyüboğlu, bugünkü yazısında küçük Yağmur'un hayalini Demet Akalın'ın gerçekleştirdiğini açıkladı.



Akalın da minik Yağmur'un kendisine teşekkür ettiği bir videoyu Instagram hesabında paylaştı ve altına şu notu düştü:



"Bir çocuğu mutlu etmekten daha güzel ne olabilir? Bence başka bir çocuğu daha mutlu etmek. Her sabah şükrederek uyanın. Ali abi Faik bey olmasa bak bana ulaşamayacaktı bu tatlı kız. Bu kadar pozitif ve sevgi dolu bir anne olabilir @fatmakucukaydin... Geçecek inşallah çoook güzel günlerimiz olacak. Dualarınızı eksik etmeyin Yağmur'a emi"



 






 


Bir çocuğu mutlu etmekten daha güzel ne olabilir?bence başka bir çocuğu daha mutlu etmek her sabah şükrederek uyanın Ali abi Faik bey olmazsa bak bana ulaşamıcaktı bu tatlı kız bu kadar pozitif ve sevgi dolu bir anne olabilir @fatmakucukaydin geçicek inşallah çoook güzel günlerimiz olucak dualarınızı eksik etmeyin Yağmur a emi



DEMET AKALIN (@demetakalin)'in paylaştığı bir gönderi (Şub 26, 2018 at 8:20öö PST)






İşte, Eyüboğlu'nun o yazısı:



"29 Şubat’ta 6 yaşına girecek lösemi hastası bir kız çocuğunun en büyük hayalini gerçekleştirmek ve buna vesile olmanın mutluluğu müthiş. 



Bu tür durumlarda beylik bir söz vardır: 



“Anlatılmaz, yaşanır” denir ya, bu satırları yazdığım gün daha iyi anladım bunu… 



Rizeli Fatma  Murat Küçükaydın çiftinin lösemi hastası kızı Yağmur, Demet Akalın’ın instagramdan paylaştığı kızı Hira’nın oyuncağına özenince “Yağmur’un isteği gerçek olsun” başlıklı yazıyı dün kaleme almıştım. 



Sabah telefonumu açtığımda gördüğüm ilk mesaj Yağmur’un annesindendi. Duygu ve dualarla dolu bir mesajdı. Sabah erken saatte Demet Akalın’ın aradığını, kızı Yağmur’un doğum günü hediyesi olarak istediği oyuncakları alıp, yollayacağını yazdı. 



İkinci mesaj ise Demet Akalın’dandı. Lösemi hastası Yağmur’u ve annesini mutlu eden Hira’nın annesinin mesajı kısa ve netti: 



Pembe ev yolda…” 



Demet Akalın’ın yanı sıra birçok hayırseverin, küçük bir lösemi hastasını mutlu etmek için seferber olması ziyadesiyle mutlu etti beni. İşte Türk halkı bu… "


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin