Lig TV'nin yeni sunucu adayı

LİG TV ve Gillette işbirliğiyle futbol dünyasında yeni sunucu adaylarının keşfedilmesi amacıyla hayata geçirilen yarışmanın kazananı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Lig TV'nin yeni sunucu adayı

Gillette Mach 3 ile 'Kendini İspatla, Yüzünü Kızartma Yarışması’nın kazananı belli oldu.



LİG TV sunucusu olma şansını yakalamak için mücadele eden yarışmacılar, kanalın deneyimli sunucuları Okay Karacan, Melih Şendil ve Onur Şahin’in sorduğu sorularla futbol bilgilerini ispat etmeye çalıştı. 



Katılımcılar, LİG TV ve Gillette işbirliği ile hayata geçen yarışmada önce LİG TV’nin deneyimli sunucularının bu spora bilgi tarafında ne kapsamda hakim olduklarını ölçen sorularına yanıt verdi. Bu aşamanın ardından ise simülasyonla maç öncesinde merkez stüdyoya canlı bağlantı yaparak son dakika gelişmelerini aktardı.



Lig TV'nin yeni sunucu adayı



Toplamda 8.000 kişinin katıldığı yarışmada jurinin değerlendirmeleri sonucu yedi sunucu adayı, Okay Karacan ve Nihal Şirin’den profesyonel konuşma becerilerini geliştirme, stres yönetimi, konsantrasyon artırma gibi konularının işlendiği dört haftalık eğitim almaya hak kazandı. 



Bu süreçte gösterdikleri performans ile eğitimi ilk üç sırada tamamlayan Emre Yavuz, Mazlum Karasu ve Çağatay Uysal LİG TV'deki büyük finale katılma hakkı kazandı. Finale katılan bu isimler arasında en iyi performans gösteren aday olan Emre Yavuz, futbol bilgisi ve sunuş kabiliyetiyle kendini ispat ederek hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakaladı. Spor tutkunu olan Yavuz, birincilik ödülü olarak LİG TV’de sunucu olabilmek için üç ay staj yapma hakkını elde etti.



Lig TV'nin yeni sunucu adayı - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin