Leyla Tanlar yeni projesi Ferhat ile Şirin'i anlattı!

FOX'un yeni dizisi Ferhat ile Şirin, ilk bölümüyle 22 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Leyla Tanlar yeni projesi Ferhat ile Şirin'i anlattı!

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi 'Ferhat ile Şirin'in başrol oyuncularından Leyla Tanlar, rolünü ve projeye hazırlık sürecini anlattı.



"Ferhat ile Şirin dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Ölümsüz bir aşkı anlatan projede, Şirin karakterine hayat veren genç oyuncuyu en çok hikayenin çok güçlü bir duyguya dayanması ve Şirin’in içsel derinliğine inebilecek olmak etkilemiş. Şirin’nin kendi gücünü keşfeden bir kadın karakter olarak yazılmış olması da Tanlar’ı oyuncu olarak çok heyecanlandırmış.



"Ferhat ile Şirin dizisinden kareler" Galerisine Göz At



Genç yıldız, karakterini ve role hazırlık sürecini ise şu sözlerle ifade ediyor:



"Şirin’in hikayesi benim için bir kendini bulma yolculuğu. Hayatta kendi isteklerini hep ertelemiş, mutluluğun peşinden koşma hevesini seneler önce kaybetmiş, şikayet etmeyi unutmuş bir kız Şirin. Ta ki hayatı hiç beklemediği bir anda altüst olana kadar. Şirin’in acılarına, pişmanlıklarına ve hayallerine dokunabilene kadar onu bütün kalbimle tanımaya çalıştım. Onun karmaşık içsel gelişim sürecini, motivasyonlarını ve bunların bıraktığı psikolojik izleri hissetmeye odaklandım."



Kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı yılın aşk dizisi “Ferhat ile Şirin”, etkileyici hikayesi ve güçlü isimleriyle 22 Kasım’da FOX‘ta.



Leyla Tanlar yeni projesi Ferhat ile Şirin'i anlattı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin