Leshow, İstanbul'da deri ve moda rüzgarı estirmeye geliyor!

LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında ilk kez İstanbul’da kapılarını açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Leshow, İstanbul'da deri ve moda rüzgarı estirmeye geliyor!

21 yıldır Moskova’da düzenlenen deri sektörünün en önemli fuarı LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 Ocak günü İstanbul Kongre Merkezinde kapılarını açıyor.



24 Ocak Akşamı ünlü tasarımcı ve modellerin yer alacağı defilede Sacha Pacha, Vlasta Kopylova Design, Lindi West, Steel Deri ve Sansar Deri,  2019/2020 koleksiyonlarını, Özge Ulusoy, Çağla Şıkel Ece Gürsel ve Sema Şimşek başta olmak üzere daha birçok modelle en trend deri kostüm ve aksesuarlarını tanıtacak. ABD, Japonya, Avustralya, Yunanistan, Portekiz, Fas, Benin, Katar, Kuveyt, Dubai, Lübnan, Kazakistan, Ukrayna, İtalya ve Almanya gibi ülkelerden birçok markanın yoğun ilgi gösterdiği fuarda, deri giyimin yanı sıra hazır dış giyim,  aksesuar, ayakkabı ve çanta üreticileri de ürünlerini yeni pazarlarla tanıştırma fırsatı bulacak.



Leshow, İstanbul'da deri ve moda rüzgarı estirmeye geliyor!



Defileyle birlikte start verecek olan LeShow İstanbul Deri ve Moda Fuarı’nda sergilenecek olan Design Area’da ise Türk tasarımcılardan; Murat Aytulum, Ceren Ocak, Tuba Ergin, Çiğdem Karavit, Gökhan Yavaş, Meltem Özbek, Mert Erkan, Hasan Koca gibi isimlerin koleksiyonları da yer alacak.  



Leshow İstanbul’da Arap Dünyasının en etkili 50 iş kadını ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni şekillendiren en etkili 100 iş insanı arasında yer alan “İslami Moda ve Tasarım Konseyi (Islamic Fashion & Design Council-IFDC) Kurucusu ve Başkanı Alia Khan, Fuar’ın küresel marka temsilcisi ve onur konuğu olarak yer alacak.



Birçok farklı ülkeden ünlü markaların yoğun ilgi gösterdiği fuar, ihracatta hızla büyüyen deri pazarında yer almak isteyen Türk deri firmaları için buluşma noktası olacak.


Etiketler leshow deri
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin