Le Cordon Bleu İstanbul'da yeni dönem!

"Le Cordon Bleu İstanbul”un hafta sonu eğitimlerine katılanlar evlerinde “Michelin Yıldızlı” menüler hazırlayabilecek.

Google Haberlere Abone ol
Le Cordon Bleu İstanbul'da yeni dönem!

123 yıllık Mutfak Sanatları Okulu “Le Cordon Bleu İstanbul”un Özyeğin Üniversitesi kampüsünde düzenlemeye başladığı hafta sonu eğitimlerine katılanlar evlerinde “Michelin Yıldızlı” menüler hazırlayabilecek.



Le Cordon Bleu İstanbul'un mutfakta kendini geliştirmek isteyen, zamanı kısıtlı olan ve hafta sonunu değerlendirmek isteyen mutfak meraklıları için hazırladığı ve 10 Mart'ta başlayacak olan yeni programı ile katılımcılar 10 hafta boyunca her Cumartesi 6 saat Le Cordon Bleu master şefleriyle beraber profesyonel mutfaklarda eğitim alma şansı yakalayacaklar.



Kadrosundaki dört Fransız, bir İsviçreli ve bir Türk Eğitmen Şef önderliğinde “mutfak ve pastacılığa” dair çeşitli tekniklere ve püf noktalarına yoğunlaşılacak.



Le Cordon Bleu Yönetici Eğitmen Şef Erich Ruppen eğitimi şöyle tarif ediyor; “Pişirme tekniklerini bilmek ve uygulamak en az doğru malzemeleri seçmek kadar önemlidir. İstenilen sonucu elde etmek için her malzemenin doğru teknikte hazırlanması gerekir. Bu kurs size mutfakta ustalığınızı artırarak,  teknikleri anlamanıza ve bu tekniklerle kendi yemeklerinizi ve tariflerinizi yaratmanıza yardımcı olacak.  Sonuçta ister sofistike bir Fransız menüsü, ister kendi favori ev yemekleriniz olsun doğru teknikle daha pratik sonuçlar elde edebileceksiniz.”



Bu eğitimde Şef Ercih Ruppen gibi, dünyanın en iyi mutfaklarında ve Michelin yıldızlı restoranlarında üst düzey görevlerde çalışmış, klasik eğitim almış olan uluslararası Le Cordon Bleu Master Şeflerinin  teknikleri sayesinde katılımcılar sevdiklerini şaşırtacak lezzette yemekler yapacak, harika sofralar hazırlayacak ve kendi evlerinin şefi olacak bilgiye ve deneyime sahip olacaklar.



Üstelik eğitime katılanlar 10 haftanın sonunda dünyanın en köklü mutfak sanatları okullarından biri olan “Le Cordon Bleu” sertifikasının sahibi olacak.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin