Latin Amerika 'Kara Para Aşk'ı çok sevdi

atv'nin popüler dizisi Şli'de en çok izlenen yapımlar arasına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Latin Amerika 'Kara Para Aşk'ı çok sevdi

Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı yurtdışında da çok konuşulan Türk dizileri arasında yer alan 'Kara Para Aşk' geçtiğimiz gün Şili’de ilk bölümüyle ekrana geldi.



Şili’nin en büyük televizyon kanalı Mega TV’de yayınlanan ve ilk bölümüyle 26,3 reyting alan dizi, ertesi akşam yayınlanan tekrarıyla da yine en çok izlenen programlar arasında yerini aldı. 

 

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı dizi Ortadoğu’daki başarılarının ardından yayınlandığı farklı coğrafyalarda da aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettiriyor.



5 Mayıs’ta Şili’de ilk bölümüyle ekrana gelen dizi; 26,3 rating ve %40 share ile müthiş bir başlangıca imza attı. 

 

TOYGAR IŞIKLI LATİN AMERİKA’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK! 

 

Kara Para Aşk’ın müziklerine imza atan Toygar Işıklı’nın da davetli olarak katıldığı Şili prömiyerinde, Toygar Işıklı’ya soundtrack albüm ve konser teklifleri geldi.



Şili’de de çok sevilen Ezel, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kara Para Aşk gibi dizilerde yer alan popüler parçaların İspanyolca seslendirilmesi için prodüktörlerle görüşmeler yapan Toygar Işıklı, önümüzdeki günlerde Şili’de dizi müziklerini orkestra eşliğinde seslendirileceği bir konser de gerçekleştirecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin