Kurtlar Vadisi Vatan filminin vizyon tarihi belli oldu!

Filmin vizyon tarihini Necati Şaşmaz açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Kurtlar Vadisi Vatan filminin vizyon tarihi belli oldu!

Merakla beklnen Kurtlar Vadisi Vatan filminin başrol oyuncusu Necati  Şaşmaz, daha önce 'Kurtlar Vadisi Irak' ve 'Kurtlar Vadisi Filistin' gibi işlere imza attıklarını hatırlattı. Yeni filme 'Vatan' ismini vererek kısa dönem önce yaşamış oldukları sıkıntıları anlattıklarını belirten Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi izleyicilerinin heyecanla beklediğini bilmekteyiz. Umarım bütün Türkiye izler", dedi.



"Kurtlar Vadisi Vatan filminden ilk fotoğraflar!" Galerisine Göz At



'Eylül sonu, Ekim başı vizyonda'



Filmi Eylül sonu, Ekim başı vizyona sokmayı planladıkları bilgisini veren Şaşmaz, bu sürecin 4 ile 8 hafta arasında olduğunu, sonrasında yeniden 'Kurtlar Vadisi' dizisinin startını vereceklerini kaydetti.



Şaşmaz, dizi için "Pusu"nun ardından yeni bir konsept isim de  düşündüklerini, vakti geldiğinde açıklamak istediğini anlattı.



'Sadece Türk değil, doğu kahramanı'



Film için oluşturulan temsili şehitlikte dua okuyan Şaşmaz, Kurtlar  Vadisi dizisinin başarısı ve Ortadoğu ülkelerinde yakından takip edilmesiyle  ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine şunları söyledi:

"Sanırım korkusuzluğu yani milletten aldığı güçle çekinmeden olayları anlatabilmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Özelikle Ortadoğu ve Arap  ülkelerindeki ilgiyi de kahramanımızın sadece bir Türk kahramanı değil, doğu  kahramanı olmasına bağlıyorum. Kendilerinden hissediyorlar. Biz gerek dizimizde gerek filmlerimizde sadece aksiyon sahneleriyle değil, içerik olarak da  izleyiciyle temas kurabiliyoruz. Bir 'Ömer Baba' karakterimiz var örneğin. Babalar çocukları söz dinlesin, nasihat dinlesin diye birlikte Kurtlar Vadisi izliyor."



KKTC'de yaşadığı anısını da paylaşan Şaşmaz, "Benim için unutulmazdır. Kuzey Kıbrıs'ta yolda yürürken bir hayranımın babası karşıma çıktı. Bana sarıldı, 'Oğlumla beraber sizi seyrederdim, güzel bir rutinimizdi. Maalesef onu  kaybettikten sonra beni hayata siz bağladınız çünkü her perşembe sizi izlediğim  zaman onu yanımda hissediyorum, umarım diziniz hiç bitmez. Gözyaşlarını  tutamıyordu, tabii ben de." diye konuştu.



'Tanklar millete karşı değil, yanında'



Şaşmaz, filmde kullanılmak üzere kamyondan bozma ancak orijinaline  benzeyen tank yaptırdıklarını belirterek, "Biz aksiyon filmleri çekiyoruz, dizimizde de kullanabiliriz. Eğer sağ kalırsa tekrar tekrar kullanmayı  düşünüyoruz ama sağ kalır mı bilmiyorum. Bizim Erhan, 'gülü'nü bile atsa  patlatabilir. Tabii tanklarımızı millete karşı değil, milletin yanında  kullanıyoruz, hem dizilerimizde hem filmlerimizde hem de gerçekte inşallah. Kurtlar Vadisi'nin tamamında en başta millet var" ifadelerini kullandı.



Filmin içeriğiyle ilgili detay veremeyeceğine dikkati çeken Şaşmaz, adının 'Kurtlar Vadisi Vatan' olmasının bile aslında çok şey anlattığını vurguladı. Şaşmaz, "Adı üstünde vatan. Biz daha önce Kurtlar Vadisi Irak,  Filistin gibi işlere imza atmıştık. Şimdi de isimde 'Vatan' diyerek içimizde olan  sıkıntıyı, aslında yaşamış olduğumuz, kısa dönem öncesinde yaşamış olduğumuz  sıkıntıları anlattığımız bir film olacak. Kurtlar Vadisi izleyicilerinin  heyecanla beklediğini bilmekteyiz. Umarım bütün Türkiye izler" görüşünü  paylaştı.



Kurtlar Vadisi Vatan filminin vizyon tarihi belli oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin