Kurtlar Vadisi Vatan filminin galası yapıldı

Film, 29 Eylül'de vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Kurtlar Vadisi Vatan filminin galası yapıldı

29 Eylül Cuma günü vizyona girecek olan 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin galası, önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.



Kurtlar Vadisi Vatan filminin galası yapıldı



Filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, yönetmeni Serdar Akar, müziklere imza atan Gökhan Kırdar ile oyuncular Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Nezih Işıtan, Ertuğrul Şakar, Yücel Erten ve Zümre Ertürk, gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.



Kurtlar Vadisi Vatan filminin galası yapıldı - Resim : 2



'Her şey vatan için!'



Necati Şaşmaz, şöyle konuştu: “Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle tekrar karşınızdayız. Allah utandırmasın, filmin bahtı açık olsun. Umarım herkesin beğenip gururlanabileceği bir film olmuştur. Olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığız. Günün cümlesi olsun: Her şey vatan için!” Şaşmaz, filmde Irak’ta geçen sahneleri de Türkiye’de çektiklerini söyledi: “Film 8 hafta gibi bir sürede çekildi. Genel olarak Antalya’da çekim yaptık. Yalnız Polat’ı filmde ilk gördüğünüz yer Erbil olacak. Erbil’de bir operasyonla başlıyor filmimiz. Kuzey Irak’a girmiş gibi yaptık.Orası özel bir bölge. Orada sadece belgesel çekimine izin veriliyor. Biz de oradaymışız gibi yaptık.”



Film, yarın hem Türkiye’de hem Avrupa’da vizyona girecek. Ekip, İstanbul’un ardından Berlin, Köln ve Amsterdam’da seyirciyle buluşacak. (Hürriyet)



Kurtlar Vadisi Vatan filminin galası yapıldı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin