KUMBARADAN TURKCELL ÇIKTI, TWITTER TREND TOPIC’TE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla ortaya çıktı ki günlerdir konuşulan eğitim hamlesi Turkcell’in imzasını taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
KUMBARADAN TURKCELL ÇIKTI, TWITTER TREND TOPIC’TE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Turkcell, Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliği ile Van için Türkiye Kumbarası adını taşıyan dev projeyi hayata geçiriyor.


 


Van’da yaşanan depremler sonrası oluşan ihtiyaçlara cevap vermek için 5 milyon TL bağışlayan Turkcell, bir Öğretmen Kampüsü ve Öğrenci Yurdu inşa edecek, öğrencilere burs verecek. Van’ın hayata dönebilmesi için tüm kurum, kuruluş ve vatandaşları işbirliğine çağıran Turkcell ve TEV, “Van için Türkiye Kumbarası”nda birikecek bağışlarla Öğretmen Kampüsü’ne yeni evler yaparak daha çok öğretmene yuva sağlayacak. Turkcell, bölgedeki istihdam sorununa yönelik de Van-Erciş’te 100 kişi kapasiteli Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi açacak.


 


Bu kapsamlı sosyal sorumluluk projesini Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’un katıldığı toplantıyla açıklayan Turkcell, gün içinde twitter’da “trending topics”e girdi. “Türkiye Kumbarası” dünya genelinde “trending topics” listesinde 3. sıraya kadar yükselerek bir süre orada kaldı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin