'Kördüğüm'de Naz hamile! İşte 10.bölümden nefes kesen fragman!

Fox TV'de ekrana gelen Kördüğüm'de bu hafta işler iyice karıştı.

Google Haberlere Abone ol
'Kördüğüm'de Naz hamile! İşte 10.bölümden nefes kesen fragman!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Kördüğüm dizisinde bu hafta neler olacak? İşte yanıtı...



Kaan’ın kaçırılmasından Naz’ı sorumlu tutan Feyza, Ali Nejat ile birlikte köşke gelen Naz’a hesap sorar. Bu aile içi gerginlik en çok Feyza’nın işine yarar. Tarık Bey ile Ali Nejat arasındaki tartışmaya şahit olan Kaan’ı oradan uzaklaştırmak isteyen Feyza, kimseye söylemeden Kaan ile birlikte köşkten ayrılır. Ancak Feyza’nın davranışları tuhaflaşmaya başlar. Feyza kendisine geldiğinde iş işten geçmiş, Kaan ortadan kaybolmuştur. 



Tüm cesaretini toplayıp Naz’a duygularını açan Ali Nejat ilk kez birine bu kadar yakındır. Ali Nejat’ın “Sen, bana iyi geliyorsun” itirafının ardından Naz, Umut’tan hamile olduğunu açıklamak zorunda kalır. Öfke krizleri yaşayan ve kendini engelleyemeyen Umut ise Genco’dan yedek anahtarını aldığı Naz’ın evine habersiz gider.



Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta. İşte fragman:

"'Kördüğüm'de Naz hamile! İşte 10.bölümden nefes kesen fragman!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin