Köklerini müzik ve sanattan alıyor... Root Bodrum Haziran'da açılıyor!

Türkiye’nin gözde tatil şehri Bodrum, bu yaz yepyeni bir konsepte ev sahipliği yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Köklerini müzik ve sanattan alıyor... Root Bodrum Haziran'da açılıyor!

Yaz tatilinin Bodrum’daki yeni adresi belli oldu: Root Bodrum! Türkiye’nin gözde tatil şehri Bodrum’da standartları değiştirecek, kökleri müzik ve sanata uzanan farklı bir konseptle tasarlanan Root Bodrum; plaj, restoran ve sanat evi olarak Haziran ayında Tilkicik Koyu’nda kapılarını açıyor. Ege’nin büyüleyici noktası Tilkicik Koyu’na konuşlanan Root Bodrum’da dünya mutfağının zengin lezzetlerinden alternatif ve canlı müzik performanslarına, unutulmaz gün batımı partilerinden sanat etkinliklerine dair her şey bir arada olacak. 



Bodrum’da alışılmışın dışında, yepyeni bir yaşam stili sunan Root Bodrum, Circle Group Global’in Türkiye’deki yepyeni markası. Kreatif Direktörlüğünü ressam Sedef Gali’nin üstlendiği Root Bodrum’un yönetimi ise kurucu ortaklar Barış Erdoğdu ve Fırat Özgöçer’e emanet. 



Başrolde müzik var 



Müzik direktörlüğünü Aytek Dorken yaptığı Root Bodrum, ünlü Dj’lerin yanı sıra canlı müzik performanslarıyla da öne çıkacak. Root’un müzik tarzının ilham kaynağı ise Meksika Tulum’da büyük beğeni toplayan Humane grubunun solisti yetenekli müzisyen ve aynı zamanda gerçek bir ses şifacısı olan Pascale Caristo. Pascale, yaz boyunca kendine özgü tarzı ve büyük ilgi gören canlı performanslarıyla Root Bodrum’da müzik severlerle buluşacak. Unutulmaz partiler ve akşam üstü buluşmalarının da en popüler duraklarından biri olacak olan Root Bodrum’da Blond:ish, Goldcap, Seth Schwarz, Emir & Tal ve gibi ünlü Dj’lerin yanı sıra İlhan Erşahin, Islandman, Selen Beytekin, Santi & Tuğçe ile Allen Hulsey gibi başarılı isimlerin de canlı performansları olacak.



Sanatın buluşma noktası 



Ressam Sedef Gali de bu yaz renklerini ve paletlerini Bodrum’a taşıyor. Toplam 250 m2’lik “ArtHouse by Sedef Gali” ile sanatçılar için bir çalışma ve üretim alanı yaratan Gali, yaz boyunca çeşitli sergiler, atölyeler, sanatçı buluşmaları ve film gösterimlerine ev sahipliği yapacak. “Open Studio” fikrinden ilham alarak kurgulanan ArtHouse, Bodrum’daki sanat severlerin buluşma noktası olacak. 



Ege’den ilhamla dünya mutfağı



Root Bodrum’un mutfağı ise yetenekli şef İrem Esen’e emanet. Yaz boyunca Ege mutfağından aldığı ilhamı, Asya ve Güney Amerika lezzetleriyle harmanlayan şefin menüsünde sağlıklı kaselerden salatalara, nefis makarnalardan pizzalara, et ve balıktan sushi’ye uzanan zengin seçenekler var. Mevsime uyarlanan nefis yaz tatlılarını da mutlaka deneyin.

Köklerini iyi müzik ve sanattan alan, menüsünü Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlayan Root Bodrum, her detayıyla bu yazın en çok konuşulacak mekanı olacak. Şimdiden keşif duraklarınıza ekleyin. 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin