'Kocanla da olsa aynı evde yaşamak çok zor'

Burcu Esmersoy, Posta'dan Bekir Saçar'a konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Kocanla da olsa aynı evde yaşamak çok zor'

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy bir yıl önce New York'ta iş insanı Berk Suyabatmaz ile evlendi. Esmersoy, Posta'dan Bekir Saçar'ın sorularını yanıtladı.



Bekir SAÇAR / POSTA



Kocanla da olsa aynı evde yaşamak gerçekten zor



● Nasıl tanıştınız?



Berk, Mikonos’ta çok güzel bir akşamüstü arkadaşlarımla eğlendiğim bir yere geldi. Beyaz gömlek, beyaz pantolon giymişti. Mekana girdiği anda içimi aydınlattı. Berk’i gördüğüm an kalbime düştü.



● Biriyle aynı evde yaşamak kolay mı yoksa çok mu zor sizin için?



Aynı evde yaşamak gerçekten zor. Ayrı evler olmalı diye düşünüyorum. Arada, sırada yalnız kalmak istiyor insan. Ama insan çok sevince her şey kolaylaşıyor.



● Yıllarca spor programları yaptınız. Siz sporun hangi dallarıyla ilgilisiniz?



Sporu sevince curling (Körling: buzda bir taşı kaydırma oyunu) bile güzel geliyor insana. Lisede voleybol oynadım. Spor hep hayatımdaydı. Çook iyi bir spor izleyicisiyim.



● Maçlara giden bir fanatik misiniz?



Gözü kara bir fanatik değilim ama tuttuğum takım Galatasaray’la her zaman gurur duydum.



● Maçlarda küfür eder misiniz?



Hahaha. Bazen istem dışı o anlık heyecanla küfür edebiliyorum. O an için geçerli bir tepki oluyor. İki dakika sonra kimseye karşı kötü bir hissim kalmaz.



● Sinema ve dizi tekliflerini neden kabul etmiyorsunuz?



Hiç ilgilenmiyorum. Oyunculuk konusundaki tavır ve düşüncem sabit. eĞlenceli, vicdanlı, çalışkan ve anaç Biriyim



● Dışarıdan deli dolu bir kadın gibi görünüyorsunuz. Sizin gözünüzden Burcu Esmersoy nasıl biri?



Benim gözümde Burcu çok iyi bir arkadaş, iyi bir dost, çok çalışkan, eğlenceli, başarılı, sevgi dolu, adalet duygusu hayli fazla, vicdanlı, anaç ve iyi bir insan.



● Hareketli bir yaşamınız var. Enerjinizi nasıl koruyorsunuz?



Galiba bulunduğum yer ve olduğum halin memnuniyetiyle otomatik olarak oluyor bu. Bir de bence insanın vakti çok kıymetli, boşa harcanmamalı.



● Hırslı mısınız yoksa hayatı akışına mı bırakırsınız?



İkisinden de biraz var galiba. Başarabileceğimi bildiğim bir şeyi yapamayacağım söylendiğinde hırslanabilirim ama genelde hep akışa bırakma taraftarıyım.



● Mesleğinizde kadın olmakla ilgili sorun yaşadınız mı?



Spor spikerliği yaptığım zamanlarda yaşadım. Çünkü bizimki biraz erkek egemen bir meslek. Bu işteki insanlara değil ama izleyiciye kendimi kabul ettirmekte zorlandığım kısa bir dönem oldu. kendi imkanlarımla yarattıĞım Harikalar diyarında yaşıyorum



● Sosyal medyada yaşamınız ‘Burcu Harikalar Diyarında’ gibi görünüyor. Gerçekte de öyle mi?



Kendi imkanlarımla yarattığım harikalar diyarında yaşıyorum. Yaşamımı sahip olduğum her şeyin tadına vararak, her anıma şükrederek geçiriyorum. Neyi nasıl yaşıyorsam hep ortada.



● Dışarıdan bakınca biraz kaprisli görünüyorsunuz. Bu algı doğru mu?



Hmm öyle mi? Böyle görünüyorsam çok üzülürüm. Hiç kaprisli biri değilim. Ama iş sırasında çok daha iyi ve kolay yapılabilecek bir şeyin hak ettiği şekilde yapılmaması beni biraz imkansız ve zor bir insana dönüştürebiliyor. Bu halimi görenler benim yaptığımı sanabilir. Ama işin aslı, o işin çok iyi olması için verdiğim çabadan ötesi değildir.



● Sinema ve televizyonla aranız nasıl?



Televizyon, sinema ve yabancı dizi konusunda ansiklopedi gibiyim. Gerekli, gereksiz tüm bilgilere sahip olduğumu iddia edebilirim. Bilmiyorsam da mutlaka öğrenirim. IMDb puanı 7.5 ve üstü olan her şeyi izledim.



● Türkiye dışında hangi ülkelerde yaşamak isterdiniz?



Ülkeme ve kültürümüze aşığım. Her zaman ilk tercihim canım Türkiye’m ama Londra, New York, Miami ya da Paris’te de zorlanmadan yaşarım.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin