'Kobani'ye o kütüphaneyi biz yapacağız'

CHP'li vekillerden önemli açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
'Kobani'ye o kütüphaneyi biz yapacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba ve beraberlerindeki heyet, Şanlıurfa CHP İl Başkanlığı’nda, Suruç’ta yaptıkları incelemeler sonrası açıklama yaptı.



Ağbaba "Gençlerin hedefi Kobani'ye kütüphane kurmaktı, biz de CHP'li belediyeler olarak hem yasını tutacağız, hem de kütüphaneyi oraya kuracağız. Çocuk parkı inşa edeceğiz katledilen gençlerimiz adına" dedi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun konuşmasından satırbaşları:



Güvenlik güçlerine, istihbarat birimlerine seslenmek istiyorum. Nerede görmezden geldiyseniz bunun hesabını sizlerden soracağız. Bunları duymazdan gelenlere bir kez daha sesleniyorum. Elinizde imkan varken bundan sonrasını önlemek zorundasınız. Bunun vebali boynunuzda olacak, bizim elimiz de sizin iki yakanızda olacak. Dün ayrıca bir asker Adıyaman'daki bir çatışmada yaşamını yitirdi, şehit düştü. Biraz sonra Malatya vekilimiz, Ankara milletvekillerimiz saat birde törene katılacaklar.  Biz burada bu acının telafi edilmesi için, sarılması için ne gerekiyorsa üstümüze düşeni yapmaya çalıştık. Tekrar Türkiye'nin başı sağ olsun.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin