Kızım dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, Kızım dizisini ve Çarşamba reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kızım dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrollerini paylaştıkları Kızım dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı.



TV8’in uzun süre sonra yayınladığı ilk dizi olan Kızım, Total’de 3,84 izlenme oranıyla 4’üncü, AB’de 4,76 ve ABC1’de de 4,67 izlenme oranlarıyla 2’nci oldu. Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezon ilk bölümüyle ekrana dönüş yaptığı günde aldığı bu reyting, Kızım için iyi bir sonuç oldu. İlerleyen bölümlerde bu reytingin yükselmesi de şaşırtıcı olmayacaktır.



Beren Gökyıldız göz doldurdu



Kızım, ilk bölümde çok şey anlatayım derdine düşen dizilerden olmadı. Bu nedenle de yaklaşık iki saat süren bölüm bir çırpıda izlenebildi. Kızım’ın hikayesi Beren Gökyıldız’ın hayat verdiği Öykü karakteri üzerine kurulu bir hikayeye sahip. Dolayısıyla Gökyıldız’ın omuzlarına çok fazla yük binmişti ilk bölümde. Ancak Beren Gökyıldız Anne dizisinden bu yana geliştirdiği oyunculuğunu Kızım’da daha da artırarak bu yükü sırtladı.



Beren Gökyıldız’ın ilk bölüm performansında Buğra Gülsoy’un katkısını da söylemek lazım. Çocukları hiç sevmeyen ama hapse girmemek için Öykü’ye babalık yapmak zorunda kalan bir dolandırcı olan Demir karakterine hayat veren Gülsoy, başarılı ekran performanslarına bir yenisini eklemiş oldu.



Üç gizemli geçmiş



Oyunculuğunu sürekli geliştiren Leyla Lydia Tuğutlu, Kızım’da Veteriner Canan Hoşgör karakteriyle karşımıza çıktı. Tuğutlu, son olarak Ferzan Özpetek’in Cebimdeki Yabancı filminde Buğra Gülsoy’la birlikte rol almıştı. Ekranda ise son olarak Bu Şehir Arkandan Gelecek’te rol alan Tuğutlu, Kızım’la birlikte iyi bir dönüş yapmış oldu. Bir noktada yolları kesişen Öykü, Demir ve Canan’ın hikayesinde her karakterin geçmişindeki gizemler, ilerleyen bölümlerde diziyi daha da öne çıkaracaktır.



Çarşambayı ‘Sen Anlat Karadeniz’ aldı



atv’nin geçen sezona damga vuran ve reytingleri altüst eden dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yayınlanan 2. sezon ilk bölümüyle, Total’de 13,37, AB’de 9,11 ve ABC1’de de 11,23 izlenme oranlarıyla tüm kategorilerde zirvede yer alarak ekranlara dönüş yaptı. Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul’un henüz yeni sezonuna başlamadığı, Kızım dizisinin ilk bölümüyle ekrana geldiği günde iyi bir başlangıç yapmış oldu.



Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın ne kadar izlendi?



Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezon ilk bölümüyle, Kızım dizisinin de ekran macerasına başladığı günden Star’ın iddialı dizisi Nefes Nefese ve Kanal D’nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın, retinglerde düşüş yaşadı.



Geçen hafta yayınlanan bölümüyle Total’de 4,65 reytingle zirvede yer alan Çocuklar Duymasın, dün akşam yayınlanan bölümüyle ise 2,70 izlenme oranıyla 7’inci oldu. AB’de ise 4,87 ile geçen hafta 2’nci olan Çocuklar Duymasın, dün akşam ise 2,98 izlenme oranıyla 6’ncı oldu. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle ABC1’de 3,36 ile 6’ncı oldu.



Nefes Nefese dizisi ise; geçen hafta Total’de 4,09 ile 3’üncü ve 5,06 izlenme oranıyla da ilk sırada yer almıştı. Star’ın iddialı dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total’de 2,71 ile 6’ncı, AB’de 3,61 ve ABC1’de de 3,60 izlenme oranlarıyla 5’inci oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin