'Ben 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum'

Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Ben 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum'

Star’da, hafta içi her gün ekrana gelen Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu 'Duymayan Kalmasın' programı konuklarıyla gündem yaratmaya devam ediyor.



Programa bugün konuk olan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, yaşadığı aşk ile ilgili ilk kez 'Duymayan Kalmasın' programında konuştu.



Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Kıvılcım Ural hakkında çıkan haberlere ve Seçkin Piriler'in iddialarına yanıt verdi.



Kendisine yapılan sözlü saldırılar karşısında ilk kez sessizliğini bozan Kıvılcım Ural “Yuva yıkan kadın olmadığını altını çizdi ve insanlara neden bir şeyleri anlatmak zorunda kalıyorum “ dedi.



Ural, Kaan’ın evli olduğunu duyduğunda onunla biraraya gelmemek için kaçtığını ve Kaan’ın evlendiğini duyunca gerçekten sevindiğini itiraf etti.



Özel hayatı ile ilgili gündemde olmak istemediğini belirten Ural, yazılanların aksine 2.5 yıldır ilişki yaşadıklarını söyledi.



Seçkin Piriler’in kararına saygı duyduğu için Kaan’ın çocukları ile karşılaşmadığını ve Kaan’ın çok iyi bir baba olduğunu belirtti.



“Çocuklar geleceği zaman ben bütün eşyalarımı toparlıyorum. Annelerinin kararlarına saygı duyuyorum. Çocuklar gittikten sonra tekrar birlikte yaşadığımız eve dönüyorum.”



'Evlendiğini duyunca sevindim...'



“Ben müzisyenim konserlerine dahi gitmedim. İzmir'den İstanbul'a gelmem gerekiyordu. Hayatımı değiştirmem gerekiyordu. Yaşım küçük olduğu için yapamadım. Kaçtım. Onun hayatından birden bire çıktım. Numaralarımı dahi değiştirdim. Evlendiğini duyunca sevindim.”



'Seçkin için canlı yayına çıktım'



“Ben bilerek kimseyi üzmeye çalışmıyorum. Seçkin'in çocuğunu evden kovduğunu Kaan söyledi. Kendi aralarında bu kavgaları sürekli yaşıyorlar zaten. Ben hep Seçkin ile konuşmak istedim. Aynı şey benim başıma gelse karşı tarafla konuşmak isterim. Sürekli beni yargılıyor. Ben Kaan'a sonuna kadar inanıyorum. Kaan ile ilişkimizde sorun yok. Seçkin'in üzülüp ağladığını duyduğum için canlı yayına çıktım.”



Kaan ile ilişkisinin devam ettiğini söyleyen Kıvılcım Ural, evliliğin bitme sebebi olarak kendisinin gösterilmemesi gerektiğini belirtirken, anne Seçkin  Piriler’in kararlarına saygı duyduğunu ve aralarında dengeyi korumaya çalıştığının altını çizdi.



'Elbette bir çocuk sahibi olmak isterim'



Programın sunucularından Seren Serengil’in çocuk sahibi olmak ister misin sorusuna ise Kıvılcım Ural;



“Elbette bir çocuk sahibi olmak isterim. Ama önceliğimiz bu değil. İlişki evliliğe, çocuğa gider mi bu hiç belli olmaz. Hiçbir şeyin garantisi yok. Aralarında problem çıkmasın diye dengeyi koruyup kolluyorum. Ben o çocuklarla tabii ki görüşmek isterim. Anneleri bunu istemediği için saygı duyuyor ve görüşmüyorum.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin