Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi Çarpışma'ya ortak mı olacak?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için hazırlık yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi Çarpışma'ya ortak mı olacak?

Bu yıl dizi maliyetlerinin düşürülmesinin ardından bölüm başı astronomik rakamlar alan oyuncuların ücretlerinde indirim yapıp yapmayacakları merak konusu olmuştu.



Kenan İmirzalıoğlu'nun FOX'un yerli This Is Us dizisi için giden teklifi, para yüzünden kabul etmediği gündeme gelmişti. Son dizisi 'Cesur ve Güzel'de bölüm başı 175 bin TL aldığı belirtilen Kıvanç Tatlıtuğ, geçen yaz yine Ay Yapım'la yola devam etme kararı aldığını açıklamıştı.



Önce yerli 'Prison Break' dizisinde adı geçen yakışıklı oyuncu, projenin senaryosu yeniden yazdırılmaya karar verilince geçen yıldan beri yapım şirketinin gündeminde olan ve çok beğendiği Çarpışma projesinde oynamaya karar vermişti.



Show TV'nin listesinde yer alan ve dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikâyeyi ekrana taşıyan dizi için Tatlıtuğ'a bu kez farklı bir anlaşma teklif edildiği öne sürüldü. Ali Aydın'ın yazdığı 'Çarpışma'da büyük bir travma yaşayan Mahir adlı komisere hayat vereceği konuşulan Tatlıtuğ'a yüksek ücret yerine diziye ortaklık teklif edildiği iddia edildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Kıvanç Tatlıtuğ'lu Çarpışma'da hangi sürpriz isim yer alıyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin