Kiralık Aşk'ın senaristinden yeni dizi

Çocuklar Duymasın'ın Yasemin'i Meriç Acemi, senarist kimliğiyle yıllardır başarılı projelere imza atıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kiralık Aşk'ın senaristinden yeni dizi

Yeni bölümleri seyirciyle buluşan efsane dizi Çocuklar Duymasın'ın Yasemin'i Meriç Acemi, senarist kimliğiyle yıllardır başarılı projelere imza atıyor. Acemi, son olarak Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun yıldızlarını parlatan Kiralık Aşk dizisini kaleme almıştı.



Kiralık Aşk'ın senaristinden yeni dizi



İki sezon Star TV'de ekrana gelen romantik komedi türündeki dizinin ardından Meriç Acemi, yine yeni sezonda aynı kanalda ekrana gelecek bir diziyi yazıyor. 'Küçük Cinayetler' adlı proje 4 kadının etkileyici hikayesini ekrana aktaracak. Cast çalışmaları süren dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise son gelen haberlere göre bir sezon süren Cesur ve Güzel'i çeken Ali Bilgin'in oturmasına karar verildi.



Ay Yapım'da ayrıca 'Aras' isimli aksiyon türünde yeni bir dizinin de hazırlıkları sürüyor. Projenin yönetmeninin kim olacağı henüz netleşmedi. Ayrıca, Engin Akyürek'le Kanal D için dizi yapma planı içinde olan Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay, Kiralık Aşk'ın yakışıklı jönü Barış Arduç'la da geçen haftalarda görüşmüştü.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin