Kill Bill setinde yaşanan kazanın görüntülerini paylaştı!

Uma Thurman, Kill Bill setinde ölümden döndüğü kazanın görüntülerini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Kill Bill setinde yaşanan kazanın görüntülerini paylaştı!

ABD'li ünlü aktris Uma Thruman, 2002 yılında Kill Bill filminin çekimleri esnasında yaşadığı trafik kazasının videosunu paylaşarak eski sevgilisi yönetmen Quentin Tarantino'ya dava açacağını söyledi.






 


Uma Thurman (@ithurman)'in paylaştığı bir gönderi (Şub 5, 2018 at 10:15öö PST)






Videoda otomobil ile ağaca çarpan Thurman'ın şidetli sarsıntı yaşadığı görülüyor. Ünlü oyuncu, kendisini taciz ettiğini açıkladığı yapımcı Harvey Weinstein'ı da kazayı örtbas etmekle suçluyor.



Thurman’dan şok itiraf: Yüzüme tüküren Tarantino’ydu



Ünlü oyuncu Uma Thurman, yapımcı Harvey Weinstein hakkındaki sistematik cinsel saldırı skandalının patlak vermesinden sonra Pulp Fiction'ın çekimlerinin perde arkasında neler yaşandığını bir bir itiraf etti.



Yönetmen Ouantin Tarantino’nun başrol oyuncusu olan Uma Thurman, Tarantino’nun filmlerinin yapımcılığını üstlenen Harvey Weinstein hakkındaki sistematik şekilde cinsel saldırıda bulunduğu ve bunların örtbas edilmesini sağladığı suçlamalarının ortaya çıkmasından aylar sonra New York Times’ın köşe yazarı Maureen Dowd’a konuştu.



Başarılı oyuncu Uma Thurman, Ekim ayında  skandalın patlak vermesinin ardından Weinstein’ın ‘bir kurşunla ölmesinin fazla iyi olacağı, yavaş yavaş acı çekerek ölmesini dilediğini’ söylemiş, o sırada çok öfkeli olduğundan fazla bir açıklama yapmak istememiş, zamanı geldğinde uygun bir açıklama yapmak istediğini belirtmişti.



Maureen Dowd’a  1994’te Tarantino’nun yönettiği, dönemin en ses getiren filmi Pulp Fiction’ın çekimlerinin tamamlanmasının ardından Weinstein’in cinsel saldırısına uğradığını anlattı.



Weinstein’ın suitindeydim



Londra’daki Savoy Otel’de suitinde ziyaret ettiği Weinstein’ın kendisini yere itip eliyle bastırdığını, cinsel organıyla sürtünüp soyunmaya çalıştığını söyleyen Thurman, taciz sırasında otel odasından bir kertenkele gibi çırpınarak kurtulmaya çalıştığını ve dengesine yeniden kavuşmak için çok uğraştığını, Weinstein’ın ise ertesi gün kendisine kocaman bir demet sarı gül gönderdiğini ve kendisini affettirmeye çalıştığını anlatan Thurman, ”Konuşamayacak kadar öfkeliyim” dedi.



Tarantino’dan da şikayet etti



Thurman, kendisini tartışmasız bir yıldız haline getiren Tarantino’dan da şikayet etti. Yine Weinstein’ın yapımcılığını yaptığı Kill Bill 1-2’nin çekimleri sırasında Tarantino’nun tehlikeli bir otomobil sahnesini dublörle çekmek yerine kendisini oynattığını, kaza yapıp kafasını çarptığını, boynundan ve dizlerinden kalıcı şekilde sakatlandığını söyledi.



Tarantino sette sadistçe zevk almak istiyordu



Yönetmenin sette sadistçe zevk almak istediğini anlatan Thurman, filmde Michael Madsen’in suratına tükürürken göründüğü sahnede asıl tükürenin Tarantino, Gogo’nun kendisini zincirle boğmaya çalışırken göründüğü sahnede bunu yapanın da Tarantino olduğunu aktardı. Bu filmde yaşananlar yüzünden efsane yönetmenle uzun zaman kavga ettiklerini belirtti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin