Kılıçdaroğlu'nun kızından Güneş'in patronuna mektup!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, gazetenin patronu Zeki Yeşildağ'a mektup yazarak daireyi alması için beklediğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'nun kızından Güneş'in patronuna mektup!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kızının rezidansı ile ilgili iddiaların sorulması üzerine “Bir sefer gittim evine, bu kadar sıradan bir ev nasıl olur da milyon dolarlık... Versinler 1 milyon dolar, hemen verelim. Hatta 500 bin dolar veya 100 bin dolar versinler, hemen verelim” ifadelerini kullanmıştı.



Kılıçdaroğlu'nun kızından Güneş'in patronuna mektup!



Kılıçdaroğlu’nun “100 bin dolar versinler, hemen verelim” sözlerine Güneş gazetesinden yanıt geldi.



Güneş gazetesi, “100 bin dolar hazır, tut sözünü” başlıklı manşetinde “Güneş olarak bir o rezidansa talibiz, sözümüz söz” dedi. Güneş gazetesinin manşeti üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, gazetenin patronu Zeki Yeşildağ'a mektup yazarak daireyi alması için beklediğini yazdı.



Ahmet HAKAN / HÜRRİYET



İŞTE ZEYNEP KILIÇDAROĞLU’NUN ‘EVİMİ SATIYORUM’ MEKTUBU



Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, “o evi yüz bin dolara almaya hazırız” diye manşet atan gazetenin sahibine bir mektup yollamış. Zeynep Kılıçdaroğlu’nun hafif ironik bir dille yazdığı mektubu, kayıtlara geçsin diye aynen yayınlıyorum:



Kılıçdaroğlu'nun kızından Güneş'in patronuna mektup! - Resim : 2



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin