Kibariye'den iddialara yanıt: Paramı vermediler!

Ünlü şarkıcı Kibariye 'konsere çıkmadı, otelden kaçtı' iddialarına yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kibariye'den iddialara yanıt: Paramı vermediler!

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçriğimiz günlerde Almanya Dortmund'daki konserini organizatörüyle sorunlar yaşadığı için iptal ettiğini açıklamıştı. Kibariye'nin organizatörü Cevdet GençKanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına özel açıklamalar yapmıştı. Genç'in iddialarına Kibariye'den yanıt geldi.



'O HAREKETLERİ GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM'



"Dortmund’daydım. Konsere gitmiştim. Bir takım şeyler duydum, menajerlerden. Çok sıkıntı yaşadım. İlk gittik karşıladılar. Sevindik. Çünkü yabancı yerdeyiz dil bilmiyoruz, açız.

Sonra ‘acıktık’ dedik. Sağ olsun götürdüler ama burnumuzdan da getirdiler. Bu beni çok üzdü. Bizim evde 4-5 tencere kaynar. İnsanları çağırırız yediririz biz böyle gördük. Otele götürdüler. Bir yığın köpekle kaldık. Sabaha kadar uyumadım. Hazırlandım, sahneye çıkacağım. Ben oraya ekmek için gittim. Gezmeye gitmiyorum. ‘Kardeşim paramı getirin, çıkıyorum ‘dedim. İçeride 300 kişi vardı. ‘Siz çıkın sonra bakarız’ dediler. Ben de ‘param gelmeden olmaz’ dedim.



Orada Bülent ve Cevdet ikisi birden müdahale ettiler. ‘Bu nasıl konuşma karşında bir kadın var’ dedim. Cevdet, kocamın akrabası vardı Ali onun üzerine el attı. O hareketleri görünce çok korktum. Param gelmedi. Seyircinin parasını da almışlar. Çocuğumun ölüsünü öpeyim. Kafasına göre konuşmasınlar. Halkın parasını almışlar, benim paramı da vermediler. Ben 2 kişiye de çıkarım, 500 kişiye de çıkarım. O panikle halkı da unuttum. Özür dileyemedim.



Böyle bir şey yok. Bülent Bey yani oranın sahibi bizimle geldi. Pazar günüydü. Ben arabada oturdum. Ali benden para istedi. verdim.



Ali gitti, sucuk aldı, pastırma ve sosis aldı. Salam almadık. Paramızı kendimiz verdik. Paraya ihtiyacınız olduğunu bilseydim ben size verirdim. 45 yıldır sahnedeyim. Kul hakkına girmedim. Sizi kınıyorum.



Sibel Can, Güllü, Ebru Yaşar da paralarını alamamışlar. Onlar beni kolladılar. ‘Kiboş öyle bir kadın’ değil dediler. Halkla benim aramı kötü yapmak istiyorsunuz ama yapamazlar. Sizi kınıyorum. Size kimse gelmez. Allah’tan korkun be!"



'SEN ÖNCE KOCANI YARGILA KİBARİYE'



Kibariye'nin açıklamasının ardından konser organizatörleri de 2. Sayfa'ya açıklama yaptılar:



"Hiç mi Allah korkun yok. Sen bu işin içinde eşin Ali'nin neler yaptığını bile bile bizi nasıl sahtekarlıkla suçluyorsun. Geçen yıl ben sana 3 tane yılbaşı konserinde bir dünya para verirken 'Allah razı olsun' dediğin günleri ne çabuk unuttun!



Bizde hangi sanatçının 5 kuruşu kalmış. Onca sen kendi kocanı yargıla, ondan sonra bizi hırsızlıkla sahtekarlıkla suçla!



Bunu bütün Türkiye'ye duyuracağım. Nasıl bir insan olduğunu senin eşinin herkese bildireceğim.



Sen bunların çok iyi farkındasın ama kendini aklamak için bizleri kötülüyorsun. Yazıklar olsun. Benim de çoluk çocuğum var. Ben de ekmeğim için uğraşıyorum. Olmadı Kibariye Hanım! Olmadı!



O kadar insanın giriş paralarına tenezzül ettin. Kocan o paraları cebine alıp giderken, diyemedin mi "Madem gidiyoruz, konsere çıkmıyoruz. Bu paraları geri verelim..."



Diyemezdin çünkü cebinizde 5 kuruş paranız yoktu!



Senin kocan 500 Euro için günde 10 kere aradı beni Yalvardı bana. 'Bana 500 Euro gönder' diye.



Nasıl oluyor da sen kocana 'Ben Kibariye'yim benim cebimde param vardı' diyebiliyorsun? Yazıklar olsun!"



Kibariye hakkında şoke eden iddia!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin