Kerimcan Durmaz’dan o video ile ilgili açıklama!

Dün ortaya çıkan videoyla ilgili Durmaz'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kerimcan Durmaz’dan o video ile ilgili açıklama!

Kerimcan Durmaz’dan dün ortaya çıkan video ile ilgili açıklama geldi. Durmaz, ilk açıklamasının ardından yeni bir açıklama daha yaptı.



Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, kişisel Instagram hesabının 'Hikaye' bölümünde müstehcen bir video paylaştı. Durmaz, bu paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı. Ancak, o video sosyal medyada hızla yayıldı.



Kerimcan Durmaz, videonun sosyal medyada yayılmasının ardından yazılı bir açıklama yaparak, görüntüdeki kişisnin kendisi olmadığını ve videoyu avukatına yollamak isterken yanlışlıkla paylaştığını söyledi. Durmaz, bu açıklamasının ardından videoyu paylaşanlar hakkında yasal işlem başlatacağını ifade ettiği ettiği yeni bir açıklama da yayımladı.



Kerimcan Durmaz'dan açıklama



Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Videonun kendisine ait olmadığının altını çizen Durmaz, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili hukuki süreç başlatacaklarını söyledi. Durmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:



"Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek isterken şehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorum ki, yanlışıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır."



Kerimcan Durmaz’dan o video ile ilgili açıklama!Kerimcan Durmaz’dan o video ile ilgili açıklama! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin