Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisi ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin yüzü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisi ne zaman yayınlanacak?

Uluslararası dev bir prodüksiyona imza atan O3 Medya geçen yıl çekilen ilk bölümden memnun kalmayınca bir dizi değişlikliğe imza atarak Türkiye'nin en iyi yönetmenlerinden Cevdet Mercan'la çalışmaya başlamıştı. Mercan'ın aralık ayında ekibe katılmasının ardından daha görkemli ve güçlü bir işin ortaya çıkması için senaryo, dekor, sanat yönetmenliği konusunda ve son olarak bazı oyuncularda değişiklik yapılmıştı. Bu yeniliklerden memnun olduğu ve 

sette oldukça keyifli çalıştığı öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu'nun Cevdet Mercan'la çok iyi anlaştığı öğrenildi. 



Müziklerini "Muhteşem Yüzyıl"da da çalışan usta müzik adamı Aytekin Ataş'ın yaptığı "Mehmed" dizisinin teaser'ı yakında görücüye çıkacak. Dizinin ilk bölüm çekimlerinin önümüzdeki hafta bitmesi planlanıyor.



Mart ayı içinde ekranda olacağı konuşulan dizinin çekilen sahnelerini izleyenlerin "Cevdet Mercan bu işi başka bir noktaya taşıdı" yorumunu yaptıkları belirtiliyor. İkinci bölümden de bazı sahnelerinin çekildiği dizinin ekibine son dönemde güzellikleri ve yetenekleriyle dikkatkeri üzerlerine çeken Büşra Develi ile Hazal Filiz Küçükköse katıldı.



Hazal Filiz Küçükköse'nin Çetin Tekindor'un oynadığı Çandarlı'nın kızı Melike'yi, Büşra Develi'nin ise yeni yazılan bir karakteri canlandırdığı ifade edildi.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin