Kemal Sunal'ı hedef alan Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan yanıt!

Cemile Bayraktar'ın tepki çeken Kemal Sunal paylaşımına Ali Sunal'dan jet yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Sunal'ı hedef alan Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan yanıt!

Geçen yıl sonu Yeni Şafak’tan ayrılan yazar Cemile Bayraktar, Türkiye Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal’ın rol aldığı filmler hakkında tepki çeken sözler söyledi.



Yazar Cemile Bayraktar’ın, Kemal Sunal filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret" sözlerine Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal cevap verdi. Sunal babasının bu ülke için ne kadar önemli bir değer olduğuna dikkat çekerek ''Kemal Sunal halktır hepimizindir'' ifadesini kullandı.



Kemal Sunal'ı hedef alan Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan yanıt!



Bayraktar sosyal medya hesabından Sunal'a ilişkin, "Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız,değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de" demişti.



Ali Sunal'dan jet yanıt: Kemal Sunal halktır!



Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ise, Bayraktar'a "Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu" sözleriyle yanıt verdi.



Sunal, devamında, "Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal'ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz! Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal'ı seven milyonlarca Ak Parti'ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir" ifadelerini kullandı.



Kemal Sunal'ı hedef alan Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan yanıt! - Resim : 2



Kemal Sunal TT oldu!



Bayraktar'ın sözlerine çok sayıda Twitter kullanıcısı da tepki gösterdi. Kemal Sunal Twitter'da TT oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin