Kemal Öztürk'ten Sputnik'e veto!

Öztürk, Sputnik'te gazetecilerin işten çıkarılmasına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Öztürk'ten Sputnik'e veto!

Kemal Öztürk, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yayına çıkarılmasının ardından Sputnik'te gazetecilerin işten çıkarılmasına tepki gösterdi.



Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları söyleşinin ardından, gazeteciler Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin programlarına son veren Radyo Sputnik (RS FM), sabahları yayınlanan Seyr-i Sabah programını sunan gazeteci Zafer Arapkirli ile de yollarını ayırdı.



Anadolu Ajansı'nın eski Genel Yayın Yönetmeni ve yazar Kemal Öztürk, Sputnik yönetimi kınadığını belirterek, yazı, TV programı ve tweet'lerinden alıntı yapılmasına izin vermediğini açıkladı.



Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda alıntı yapılması halinde yasal işlem başlatacağını da duyurdu. Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



"Eski Başbakan Sn @Ahmet_Davutoglu karşı tutumu, gazetecileri işten çıkarması ve yayın politikası nedeniyle @sputnik_TR kınıyorum. Daha önce yaptığı gibi yazılarımdan, tivitlerimden ve tv yorumlarımdan alıntı yapmasına artık izin vermiyorum.Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım"




Eski Başbakan Sn @Ahmet_Davutoglu karşı tutumu, gazetecileri işten çıkarması ve yayın politikası nedeniyle @sputnik_TR kınıyorum. Daha önce yaptığı gibi yazılarımdan, tivitlerimden ve tv yorumlarımdan alıntı yapmasına artık izin vermiyorum.Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım


— Kemal Öztürk (@kemalozturk2020) 21 Temmuz 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin