Katar'ın ünlü televizyoncusu: 'Türkiye bizim parçamız gibi'

Katar’ın ünlü TV programcısı Ali Bin Towar, Payitaht setine geldi...

Google Haberlere Abone ol
Katar'ın ünlü televizyoncusu: 'Türkiye bizim parçamız gibi'

TRT’nin Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, geçtiğimiz gün Katar TV’in “Khota El – Rahala” programıyla dünyayı dolaşan ünlü programcısı ve seyyah Ali Bin Towar ve programı için kapılarını açtı.



Towar, programı için gerçekleştirdiği röportajlar ve çekimleri dışında ES Film’in yapımcısı olduğu dizinin gelecek hafta yayınlanacak 47. bölümü için konuk oyuncu olarak minik de bir rol aldı. 



Katar'ın ünlü televizyoncusu: 'Türkiye bizim parçamız gibi'



Ünlü programcı Towar, Ramazan ayında 3. sezonu yayınlanacak programı için hem Payitaht Abdülhamid dosyası hazırlayarak dizinin yönetmeni Emre Konuk ve ayrıca kendisinin ve Orta doğunun hayranlıkla takip ettiğini belirttiği başrol oyuncusu Bülent İnal ile birlikte dizinin başarılı oyuncularından Özlem Conker, Selen Öztürk, Ali Nuri Türkoğlu ile de röportajlar gerçekleştirdi. Towar, ayrıca dizinin gelecek hafta yayınlanacak 47. bölümünde dizinin önemli karakterlerinden Tahsin Paşa’yı oynayan Bahadır Yenişehirlioğlu’nun bulunduğu bir sahnede, onunla birlikte ‘medrese hocası’ rolünü alarak hem kendisi hem de programı için farklı bir tecrübeyi de yaşamış oldu.



Katar Televizyonunda farklı ülkelerin kültürlerinin sırlarını ve hazinelerine dair keşiflerini Körfez ve Arap ülkeleri vatandaşlarıyla paylaştığı macera dolu “Khota El- Rahala” gezi programıyla dünyayı dolaşan seyyah – programcı Ali Bir Towar 3. sezonu için Türkiye’ye geldi.



Ülkesi Katar ve tüm Arap ülkelerinde büyük bir ilgiyle takip edilen Payitaht Abdülhamid dizi setinde geçirdiği gün ve çekimler için duygularını şu sözleriyle paylaştı: 



“Katar’da olduğu kadar tüm Arap dünyasının yakından takip ettiği dizinizin setinizde olmaktan çok mutluyum. Programımın ilk 2 sezonunda Güney Amerika ve Hindistan’daydım. Şimdi Türkiye’ye gelip ülkenizin kültür, tarih, sanat ve sosyal dünyasını yansıtacağım üçüncü sezonumdaki durağımın Katar’da ve Arap dünyasında çok sevilen dizinizin seti olmasından dolayı çok mutluyum. Programımda bu prodüksiyonun muhteşemliğini anlatacağım. Ayrıca benim için vermiş olduğunuz minik rolde görünmek beni hem çok heyecanlandırdı hem de çok mutlu etti. Türkiye bizim parçamız gibi. Bülent İnal’a ayrıca hayranız. Kendisini mutlaka ülkemizde de görmeyi istiyoruz.  Bu muhteşem gün için, hem programım için hem de kişisel olarak setinizde bizi ağırladığınız için yapım şirketinize çok teşekkür ederiz.” 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin