'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım'

Ceyda Düvenci, anne olmanın mutluluğunu ve zorluklarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım'

Ece Türkiye yönetimindeki Marmara Park Avm’de düzenlenen anneler günü söyleşisinde, Ceyda Düvenci annelik deneyimini paylaştı.



'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım'



İki çocuğu sahibi olan oyuncu Ceyda Düvenci, anne olmanın mutluluğunu ve zorluklarını anlattığı etkinlikte; “Anne  olmak çok kutsal bir duygu, bir o kadar da endişe barındırıyor, ama tümünde bir aşk, dolayısıyla da benim için, her gün anneler günü, her gün aşk günü, her gün çocuk günü herkesin anneler gün kutlu olsun.” dedi.



'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım' - Resim : 2



Serebral Palsi rahatsızlığı olan kızı Melisa’nın kendi elleriyle çizdiği resmi, anneler gününde hediye etmesi onun çok mutlu etiğini “Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım. Benim için çok değerli, çok anlamlı bir hediye” olduğunu sözlerine eklediğinde gözyaşlarına hakim olamadı. Kızıyla yazdığı Bal Köpüğü kitabından bahseden Ceyda Düvenci, çocuklara özel olarak hazırladığı ajanda defter hediye etti.



'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım' - Resim : 3



Marmara Park Avm’de söyleşiye gelenlerin tek tek sorularını cevaplayan Ceyda Düvenci, hiç kimsenin anneliğine karışılmaması gerektiğini, herkesin anneliği kendine özel olduğunun altını çizerek, “her çocuk kendine özel, her anne her çocuğunda, yeni annedir.” dedi.



'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım' - Resim : 4



Hamilelik sırasında aldığı kiloları sütünü koruyarak kısa zamanda veren Ceyda Düvenci, mesleği gereği bunu yaptığını  söyledi. Oyunculuk ve ünlü olmak ile ilgili gelen bir soru üzerine; “Dizilerde oynayarak ünlü olmak değildir, oyunculuk.  Oyunculuk sinema tarihi bilmek, kitap okumak, oyunları izlemek, sergileri gezmek, sürekli kendini geliştirmek, kendine yatırım yapmak olduğunu” sözlerine ekledi.



'Kaşıkçı elmasını verseniz, bu kadar mutlu olmazdım' - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin