Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

Star'ın sevilen dizisine iki yeni isim dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

Star’da her pazar ekrana gelen, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyenlerin büyük beğenisini toplayan 'Kardeş Çocukları' dizisine, Çiğdem Selışık Onat ve genç oyuncu Melis Hacic dahil oldu. Hacic'in diziye katılacağını ilk kez MedyaTava duyurmuştu.



Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?



Kardeş Çocukları'nda Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı 'Yıldırım Saner'in annesi Rezzan karakterine Çiğdem Selışık Onat, yeğeni İdil'e ise Melis Hacic hayat verecek.



Dizide; medar-ı iftiharı olan oğlu Yıldırım'ın yalnızlığını takıntı haline getiren, kızının yadigarı torunu İdil ise hayattaki en büyük zaafı olan Rezzan, soğuk, mesafeli ve ciddi yapısıyla dikkatleri üzerine çekecek.



Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 2



Anne ve babasını bir kazada kaybeden dayısı Yıldırım ve anneannesi Rezzan tarafından büyütülen genç ve sosyetik tasarımcı İdil'in Türkiye'ye kesin dönüş yapması dizide Hayal ve Hayat'ın hayatında yeni bir sayfa açılmasına neden olacak.



Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 3



Senaryosunu Sırma Yanık'ın, yönetmenliğini ise Faruk Teber'in üstlendiği 'Kardeş Çocukları' çok konuşulacak yeni bölümüyle 3 Mart Pazar, saat 20:00'da Star’da ekrana gelecek.



Melis Hacic, Kardeş Çocukları'nda!



Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 4



Kardeş Çocukları kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin