Kapı filminin vizyon tarihi belli oldu!

Kadir İnanır ve Vahide Perçin'i buluşturan Kapı için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kapı filminin vizyon tarihi belli oldu!

Başrollerini Kadir İnanırVahide PerçinTimur Acar ve Aybüke Pusat’ın paylaştıkları 'Kapı' filmi, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kapı, 14 Aralık'ta vizyona girecek.



Senaryosunu Filiz Üstün Durak’ın kaleme aldığı 'Kapı' filminin yönetmen koltuğunda Nihat Durak oturuyor.



Kapı filminin vizyon tarihi belli oldu!



Başrollerini Kadir İnanırVahide Perçin, Timur Acar ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı filmde Erdal Beşikçioğlu, Menderes Samancılar ve Şerif Erol da konuk oyuncu olarak rol alıyor.



Oyuncu kadrosunda ayrıca; Sermet Yeşil, Nilay Erdönmez, Özgün Çoban ve Reyhan Özdilek’in yer aldığı “Kapı” filminin çekimleri Mardin, Konya, Kayseri, İstanbul ve Berlin’de gerçekleştirildi.



Görüntü yönetmenliğini Eyüp Boz’un, kurgusunu Akın Denizli’nin yaptığı, müziklerini Güldiyar Tanrıdağlı’nın hazırladığı Durak Film yapımı 'Kapı'nın yapımcıları ise Önder Köse ve Filiz Üstün Durak. Dağıtımcılığını CJ Entertainment Turkey’nin üstlendiği 'Kapı', 14 Aralık 2018’de vizyona girecek.



Erdal Beşikçioğlu papaz oldu



Kapı filminde konuk oyuncu olarak rol alan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, papaz rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.



Kapı filminin vizyon tarihi belli oldu! - Resim : 2



Filmin Konusu:



Yakup ve Şemsa üç çocukları ve torunlarıyla birlikte Berlin’de yaşayan Süryani bir ailedir. Yirmi beş yıl önce Mardin’den Berlin’e göç etmişlerdir. Yeni hayatlarının mutlu bir gününde Mardin’den bir telefon gelir. Bu sarsıcı telefon, yirmi beş yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir ve ailenin tüm acıları tazelenir. Yakup ve Şemsa onları yalnız bırakmak istemeyen torunları Nardin ile birlikte Mardin’e giderler. Bu seyahat hepsinin kişisel yolculuklarının da başlangıcı olacaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin