'Kanıt yok, tanık yok diyerek taciz olayları örtülemez'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Kanıt yok, tanık yok diyerek taciz olayları örtülemez'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Tanık yok diye taciz olayı örtülemez



'Yaşamayanlar' adlı internet dizisinin oyuncusu Elit İşcan, Instagram paylaşımında, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından taciz edildiğini söyledi. Ne diyorsunuz bu iddialara?



Ömür Gedik: Keşke George Orwell’in “1984” romanının en abartılı halini yaşasak, her anımız kayıt altında olsa da taciz iddialarının doğru ya da yanlışlığını tartışmasak. Taciz eden konunun üstü kapatılmadan cezasını çekse. Etmeyene de çamur atılmamış olsa...



Onur Baştürk: Öncelikle olayın üstünün kapatılmaya çalışılması hiç hoş değil. Elit İşcan’ın iddiasını ve açıklamasını okudum, ona inanıyorum ben. Son derece düzgün ve aklı başında bir açıklama. Karşı tarafın ise bu açıklamaya elle tutulur bir yanıtı yok.



Cengiz Semercioğlu: Kanıt yok, tanık yok diyerek taciz olayları örtülemez, örtülmemeli. Adı üzerinde taciz bu, herkesin gözü önünde yapılacak hali yok... Yapım şirketi ihtarname gönderiyor ve erkek oyuncunun sete alkollü geldiğini söylüyor.



Yapımın ortaklarından Kerem Bürsin de konuyla ilgili hassasiyetini gösterdi. Belli ki ortada Efecan Şenolsun’la ilgili nahoş durumlar var. Elit İşcan en iyisini yaptı, sessiz kalınarak tacizle mücadele edilemez.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin