Kanal D'nin yeni dizisi Çarşamba akşamı başlıyor!

'Kalbim Ege'de Kaldı' dizisi izleyici karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi Çarşamba akşamı başlıyor!

Kanal D'nin kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Emine Kürük, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan ,Yeliz Akkaya ,Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin’in yer aldığı yeni dizisi 'Kalbim Ege’de Kaldı'nın yayın tarihi belli oldu.



Yapımcılığını Limon Film, yönetmen koltuğunda Ömer Uğur ve Eray Koçak'ın oturduğu, senaryosunu da Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizi 24 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.



Dizinin konusu da şöyle:



Tesadüfler sonucu bir araya gelen, iki zıt kutup, Zeliş ve Mustafa’nın ortak, çok büyük bir noktaları vardır: IRAZ NİNE.  Iraz Nine, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde evlat edindiği iki kızı büyüyünce iki delikanlı ile evlendirilir. Ancak iki bacanak para yüzünden birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. İşte Zeliş ve Mustafa bu iki düşman ailenin çocuklarıdır. Iraz Nine’nin bu düşmanlığa son verecek, iki gencin mutluluğunu sağlayacak fikri oldukça nettir. Zeliş ve Mustafa evleneceklerdir. Iraz Nine’nin tüm mirası da onların olacaktır. Eğer boşanmaya kalkarlarsa davayı açan taraf tüm mirası kaybedecektir. Formalite evliliği yapan Mustafa ve Zeliş karşı tarafı boşanmaya ikna etmek için karşılıklı akıl almaz oyunlar oynarlar. Ta ki Yaman Eryaman köye gelene kadar.Zeliş ile Yaman arasında başlayan aşk sonucunda Mustafa gerçeği anlayacak, Zeliş’i kendine geri döndürmek için büyük bir mücadele verecektir. Zeliş ise kocası ve yıllarca hayallerini süsleyen patronu Yaman arasında kalır.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin