Kanal D'nin 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin başrol erkek yıldızı kim oldu?

"Arka Sokaklar" ve "Çocuklar Duymasın" dizilerine yeni sezonda da devam edecek olan Kanal D, yeni iddialı dizi projelerini peş peşe seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin başrol erkek yıldızı kim oldu?

Limon Film'in ağustosta yayınlanması planlanan Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak'lı "Koca Koca Yalanlar", MF Yapım'ın Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç Töre'yi buluşturan "Hayat Işığım", Erler Film'in Nehir Erdoğan'ın başrolünü oynayacağı kod adı "Hayat Yolunda" ve Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği "Baraj" projelerini listesine alan Kanal D, ayrıca Medyapım'ın "Bir Litre Gözyaşı" adlı projesini de ekrana getirecek.



Geçen yıl senaryo krizi nedeniyle rafa kaldırılan Kore uyarlaması "Bir Litre Gözyaşı" dizisinin bir süredir cast çalışmaları sürüyor. Dizinin ağır bir hastalığa karşı mücadele veren başrol kadın yıldızı için "Vatanım Sensin"le yıldızı parlayan Miray Daner'le imza aşamasına gelindi.



Kanal D'nin 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin başrol erkek yıldızı kim oldu?



Dizinin erkek yıldızı için de şu günlerde "İyi Oyun" filminde başrol oynayan Mert Yazıcıoğlu ile prensipte el sıkışıldı.



Kanal D'nin 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin başrol erkek yıldızı kim oldu? - Resim : 2



"Bir Litre Gözyaşı"nın yönetmen koltuğunda ise Serhan Şahin'in oturacağı öğrenildi.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin