Kanal D CEO'su gelecekten umutlu

İrfan Şahin, gelecek planlarını Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu'na anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D CEO'su gelecekten umutlu

Kanal D CEO'su İrfan Şahin, Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'na televizyon dünyasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



Yayından kaldırılan diziler, reklam pastası, yayıncılık, dizi ihracatı ve televizyon dünyasıyla ilgili birçok konuda soruları  yanıtlayan Şahin, Semercioğlu'na verdiği röportajda Kanal D olarak gelecekten çok umutlu olduklarını kaydetti.



İşte, o röportaj:



Dizileri yayından kaldırmak en çok bizi üzüyor



Yapımcısı, oyuncusu, programcısı neredeyse TV sektörünün tamamını 2014 yılından memnuniyetsiz...



Reytingler, yayından kaldırılan diziler, tutmayan programlar tartışıyor, herkes birbirine 'Nereye gidiyoruz' diye soruyor... Tam da bunların tartışıldığı bir dönemde '2014 nasıl geçti, 2015'te beklentiler ne?' diyerek Doğan TV'nin CEO'su İrfan Şahin'in kapısını çaldım. Açıkçası ben umutsuz, depresif bir tablo beklerken, İrfan Şahin "Bugünkü şartlar bizim yaratıcılığımızı zorlayacak. İş yapış yöntemlerimizi değiştirmeyi öğrenip yeni bir sıçrayış yapacağız" dedi. Sektörün lideri Kanal D'nin en tepe ismi olarak umut dolu bir tablo çizdi.



Reklam pastası aynı dururken, sürekli sayısı artan bir televizyon yayıncılığı var Türkiye'de. Bu işte bir yanlışlık yok mu?



- Büyümeyen hatta küçülen bir reklam pastası  var. 2014 yılı tahmini olarak toplam televizyon reklam pastası 3 milyar lira olacak. Yani 1.4 milyar dolar  bile değil.



Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin