Kadir Çöpdemir sette düştü!

TRT1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisinin çekimleri Sakarya'nın Taraklı ilçesinde devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Çöpdemir sette düştü!

TRT1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisinin çekimleri Sakarya'nın Taraklı ilçesinde devam ediyor. İzleyiciye keyifli bir dizi sunmak için yoğun tempoda çalışan set ekibi ve oyuncular, kendilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyorlar.



Yalaza' setine ara verildiği anlardan birinde merdiven kenarından kayarak eğlenen set ekibine, Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir de katıldı.



Hasan Kaçan ekibin hemen arkasına takılarak rahat bir şekilde kayarken, Kadir Çöpdemir geç kaldı. Aşağıya inen ekip Kadir Çöpdemir'in geç kaydığını fark etmeden yerden kalkınca ünlü oyuncu yere düştü. Bu komik anların ardından Kadir Çöpdemir, arkadaşlarına "oğlum niye tutmuyorsunuz" diyerek takıldı.



Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkati çeken dizide Sinan Albayrak, Didem Balçın, ipek tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler rol alıyor. Dizi, pazartesi akşamları saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.



Kadir Çöpdemir sette düştü!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin