'Kadınların kavgasından korkulur'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Kadınların kavgasından korkulur'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Kadınların kavgasından korkulur



Seçkin Piriler’le yakın arkadaşı Meral Kaplan’ın saç saça kavgası bu hafta çok konuşuldu. Önce ‘kardeş kavgası’ dediler ama sonra birbirlerine ciddi hasar verdikleri ortaya çıktı. Bu durumu Magazin Konseyi anlamaya çalıştı.



Ömür Gedik: Kavga sonrası fotoğrafları gördüm, ikisinde de sağlam ve sivri tırnak varmış dedim. Bizim kediler bu kadar tırmalamıyor. İyi birbirlerinin gözünü çıkartmamışlar. Yetişkin iki insana yakışmıyor yaptıkları.



Cengiz Semercioğlu: Seçkin eşinden boşandı, Meral de boşanma davası açtı. Sıkıntılı dönemlerinde birbirlerini en iyi anlayacak, birbirlerine destek olan kişilerdi.

Ama çok destek oldular demek ki, çok muhabbet tez ayrılık getirdi. Bir de ilk açıklamalarında bizimkisi kardeş kavgası dediler. Kardeş kavgası buysa arkadaş kavgasından Allah korusun onları...



Onur Baştürk: Kadınların kavgasından korkulur! Öyle kardeş kavgası mı olur yahu, bayağı birbirlerini dövmüşler. Oldu olacak “Kill Bill” filmindeki gibi kılıçları çekip olaya tam dalsalardı.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin