Johnny Depp'in köpekleri Avustralya'yı karıştırdı!

Ünlü oyuncunun köpekleri, ülkeden çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Johnny Depp'in köpekleri Avustralya'yı karıştırdı!

Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp'in Avustralya'ya izinsiz soktuğu köpekleri, Tarım Bakanı Barnaby Joyce'un hayvanların ülkeden çıkarılması için 50 saat süre vermesi ve gerekirse "uyutulacaklarını" açıklamasından bir gün sonra Avustralya'dan gönderildi.



Joyce, Twitter hesabında yaptığı açıklamada, "Köpekler gitti" ifadesini kullandı. Tarım Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Depp'in "cocker" cinsi köpeklerinin ABD'ye giden uçakla Queensland'den ayrıldığı bildirildi. 



Avustralya Tarım Bakanı Joyce, ayrıca "köpeklerin sahiplerine" bakanlığın karantina yönetmelikleri konusunda gösterdikleri işbirliğinden ötürü teşekkür etti.



Hollywood yıldızı ve eşi, köpeklerini Avustralya'ya izinsiz sokarak, bu ülkenin yurt dışından getirilen evcil hayvanlar için karantina ve sağlık kontrolü şartlarını ihlal etmekle suçlanıyordu. 



"Karayip Korsanları" serisinin yeni filminin çekimleri için geçen ay özel jetiyle Queensland'e gelen Depp, köpekleri gümrüğe bildirmemişti.



Avustralya Tarım Bakanı Barnaby Joyce, dün Depp'in köpeklerinin ülkeden çıkarılması için 50 saat süre tanındığını, aksi takdirde hayvanların uyutulacağını açıklamıştı. 



Avustralya'da yurt dışından getirilen köpeklerin karantinaya alınması zorunlu. Evcil hayvanlar için asgari karantina süresi 10 gün. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin