James Bond filminin setinde skandal olay!

Bond serisinin 25'inci filminin çekildiği sette skandal bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
James Bond filminin setinde skandal olay!

Hasılat rekorları kıran James Bond serisinin 25'inci filminin çekildiği sette, kadınlar tuvaletinde gizli kamera bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken bir set çalışanı gözaltına alındı.



Başarılı aktör Daniel Craig'in başrolünde olduğu ve hasılat rekorları kıran James Bond serisinin 25'inci filmi Britanya'da dünyaca bilinen Pinewood Studios'da çekiliyor. 2020'de gösterime girmesi planlan James Bond filminin çekimleri tüm hızıyla devam ederken, filmin setinde skandal bir olay yaşandı.



Kadınlar tuvaletinde gizli kamera bulundu



Geçtiğimiz günlerde film setindeki kadınlar tuvaletine yerleştirilmiş bir gizli kamera bulundu. İhbar üzerine sette araştırma yapan polis, 49 yaşında bir set çalışanını gözaltına aldı.



'Yaşananları ciddiye alıyoruz'



Pinewood Studios sözcüsü olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yaşananları oldukça ciddiye alıyoruz. Durumu polise bildirdik ve açtıkları soruşturmada kendilerine her desteği sağlıyoruz."



'Röntgencilik' suçundan soruşturma başlatıldı



Polis ise 'röntgencilik' suçundan soruşturma başlattığını ve olayı aydınlatmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.



Prens Charles seti ziyaret etmişti



Perşembe günü İngiltere tahtının varisi Prens Charles, stüdyoyu ziyaret ederek filmin başrol oyuncuları Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris ve yönetmen Cary Fukunaga ile sohbet etmişti.



James Bond filminin setinde skandal olay!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin