'İyi Oyun' filminde Edis sürprizi!

Türkiye’nin ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi olmasıyla merak uyandıran yapımda Edis’in rolü de heyecanla beklenecek.

Google Haberlere Abone ol
'İyi Oyun' filminde Edis sürprizi!

Genç kuşağın başarılı isimlerini, yıldız oyuncularla buluşturan ‘İyi Oyun’ filminin setinin çekimler sırasında sürpriz bir konuğu oldu. Şarkıları ve klipleriyle büyük beğeni toplayan, son dönem pop müziğinin en sevilen isimlerinden Edis, filme konuk oyuncu olarak katıldı. Ünlü pop yıldızı, setteki sempatik tavırlarıyla film ekibinin de sevgisini kazandı.



Mert Yazıcıoğlu, Yiğit Kirazcı, Afra Saraçoğlu, Hakan Kurtaş, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı ‘İyi Oyun’da beş genç, dünyayı kasıp kavuran League of Legends oyununun Türkiye turnuvasında birinci olmak için soluksuz bir mücadele verecek.



Ünlü şarkıcı filmle ilgili duyguları için şunları söyledi: “Açıkçası son dönemde sürekli oyunculuğu çok özlediğimi söylüyordum. Böyle bir teklif de gelince ve dünyada da hiç yapılmamış bir iş söz konusu olunca ben de içinde olmak istedim. Herkes rolümü soruyor ama açıklamayacağım. Sürpriz olsun.”



Senaryosunu Emre Sirel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Umut Aral’ın oturduğu ‘İyi Oyun’, 2 Kasım’da vizyona girecek.


Etiketler iyi oyun film edis
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin